Новини про фільм (2016)

21 квітня 2020,  17:20 | Статті

3 21 по 27 квітня за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні відбудеться перший Онлайн-Фестиваль європейського кіно 2020 (подивитися можна за посиланням: https://eurofest.org.ua/).

Читати далі...
4 лютого 2019,  17:20 | Оновлення

Вийшов український трейлер мелодрами «Транзит» від лідера Берлінської школи Крістіана Петцольда.

Німецькі війська знаходяться недалеко від Парижа. В останній момент Георг тікає у Марсель. У його багажі зберігаються рукописи, листи та мексиканська віза письменника Вейделя, який наклав на себе руки. Під особистістю Вейделя Георг намагається проникнути на корабель, щоб покинути країну. Але йому доводиться застрягнути у місцевому готелі, домовляючись про втечу. Коли ж він зустрічає таємничу Марі, плани змінюються.

Головні ролі у фільмі виконали молоді зірки Паула БірФранц») та Франц РоговськийВікторія»). Прем'єра фільму «Транзит» в Україні очікується 28 лютого.

16 вересня 2016,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В конкурсную программу 60-го Лондонского кинофестиваля, который пройдет в октябре, вошли новые кинокартины с участием Кита Харингтона, Мишель Уильямс, Кристен Стюарт, Гая Пирса, Дакоты Фаннинг, Гаэля Гарсиа Берналя и Руни Мары.

Читати далі...
6 серпня 2016,  23:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Німецька дівчина Анна відвідує могилу свого колишнього коханого, який загинув на полі бою у Франції. Але не вона одна приносить квіти для Франца. Це робить і француз Адрієн...

У кінотеатрах України з 2 лютого 2017 року.