Щоденник нареченої Христа (2022)Diary of a Bride of Christ

Щоденник нареченої Христа

Режисер: Марта Смеречинська

Kharkiv MeetDocs Eastern Ukrainian Film Festival (KMD EUFF)

Міжнародна прем’єра

Програма  Національний конкурс 2022

Режисерка фільму Марта Смеречинська дивиться в очі своїм страхам й занурюється в реальність своєї сестри Насті, греко-католицької черниці, в монастирі Наречених Христа на Західній Україні, щоб заново пізнати світ, у якому вони обидві зросли.

Стосунки Марти з сестрою Настею, яка відмовилася від усього мирського, щоб стати частиною релігійного світу, також відображають досвід інших сімей та їхніх дочок, які приєдналися до закритої чернечої спільноти. Марта обговорює свої почуття з іншими монахинями, бере у них  інтерв’ю, тоді як інші черниці бачать через Марту зв’язок зі своїм минулим і сім’ями. Режисерка прагне знайти відповідь на питання, чому молоді дівчата вирішують наслідувати багатовікову церкву, обравши шлях черниць.

Оскільки Марта вихована батьком-священником, вибір стати монахинею, безперечно, приходив у голову і Марті. Тому вона досліджує цей шлях, знаючи його глибоко. Протягом усієї знімальної подорожі Марта віднаходить любов до своєї сестри та інших дівчат, хоча їхні життя йдуть зовсім різними шляхами.

Marta, the film’s director, faces her fears and digs into the realm of her estranged sister Nastia, a Greek-Catholic nun, to re-evaluate the world they both were brought up in.

Official Selection Sarajevo FF

50%
0
50%
0

Жанр: документальний
Тривалість: 1 г. 30 хв.
Країна: Україна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Щоденник нареченої Христа». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Щоденник нареченої Христа»

Написати коментар...
Написати коментар...

Щоденник нареченої Христа, фільм 2022
Жанри: документальний
Україна