Новини фільмів про (2022)

31 травня 2022,  19:45 | Новини фільмів

Кіномани, тримайтеся! У перший місяць літа на нас чекає аж 17 кінопрем'єр, серед яких очікувані блокбастери «Топ Ґан: Меверік», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Світ Юрського періоду 3: Домініон», мультфільми для всієї родини «Поганці», «Я — панда» та «Попелюшка й таємниця чарівного каменю», а також нові екшени з Ліамом Нісоном та Брюсом Віллісом.

Читати далі...
30 травня 2022,  13:20 | Новини фільмів

Представляємо добірку свіжих трейлерів найочікуваніших фільмів цього року, серед яких наукова фантастика «Аватар 2: Шлях води», супергеройський екшен від Marvel «Тор: Любов і грім», новий блокбастер братів Руссо «Сірий чоловік», бойовик із Бредом Піттом «Швидкісний поїзд» та одразу два екшени з Томом Крузом «Місія неможлива 7» й «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
24 травня 2022,  15:25 | Новини фільмів

Пам'ять кілера — важка ноша. Дивіться дубльований трейлер екшен-трилера «Флешбек» (в оригіналі він називається «Memory»), який зняв режисер хітового фільму про Джеймса Бонда «Казино Рояль» Мартін Кемпбелл.

Читати далі...
4 квітня 2022,  18:35 | Новини фільмів

Представляємо офіційний трейлер екшен-трилера «Флешбек», головну роль у якому виконає легендарний Ліам Нісон, зірка франшизи «Заручниця» та номінант на премію «Оскар».

Читати далі...