Новини про фільм (2016)

Рецензія на фільм «Чому він?»
Знайомство з хлопцем дочки
12 січня 2017,  20:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожен турботливий батько бажає своїй дочці в кавалери лише найкращого хлопця, на роль якого, здається, ніхто не підійде, оскільки не знайдеться на всьому білому світі досить хорошої людини. Тому коли такий батько зустрінеться з ексцентричним мільйонером з Кремнієвої долини Лердом Мейх'ю, що має намір одружитися на його дочці, то і зовсім втратить дар мови...

Сценарист комедії «Знайомство з Факерами» Джон Гамбург вирішив згадати, якими незграбними і смішними бувають знайомства сім'ї з хлопцем дочки, чий батько твердо вважає, що обранець зовсім її не гідний, і зняв кінокартину «Чому він?». У ній це саме знайомство відбувається у переддень Різдва, що призводить до досить несподіваних наслідків.

Прямий і постійно лайливий Лерд Мейх'ю своєю поведінкою би привів у шок переважну більшість людей зрілого віку, що вже говорити про консервативного голову сім'ї Флемінгів! Бідний Нед з перших секунд зустрічі з хлопцем своєї коханої дочки, який проживає в наповненому найсучаснішими технологіями особняку в сонячній Каліфорнії, робить поспішний висновок, що Лерд зовсім не пара для Стефані. Незважаючи на те, що цей молодий мультимільйонер шалено її любить і цінує, чудово забезпечений і щосили намагається догодити її сім'ї – навіть набив їх різдвяну листівку у себе на спині. Але чим більше Лерд намагається завоювати Неда, тим менше він йому подобається. На що піде люблячий батько, щоб підставити свого потенційного зятя? На все.

Джеймс Франко і Брайан Кренстон вже давно відчувають себе у комедійному жанрі, як риби у воді, але це не заважає їм підкорювати нові висоти. І в «Чому він?» саме цим вони і займаються. Дивишся на їх дует і дивуєшся, як вони раніше не знімалися разом. Тепер на екранізацію роману Джона Стейнбека «І програли бій», зняту Франко і де він грає з Кренстоном, чекаю з ще більшим нетерпінням.

Головну героїню історії, через яку і стався конфлікт між її хлопцем і батьком, зіграла набираюча популярність Зої Дойч, яку ви можете знати по фільмам «Академія вампірів» і «Хтивий дідусь». Її Стефані здається єдиною адекватною людиною в цій історії, і хоча вона є абсолютною протилежністю Лерда, в їх почуттях не сумніваєшся ні секунди.

На ролі інших членів сім'ї Флемінгів – мами Барб і молодшого сина Скотті – вибрали акторів, що ідеально підходять, тобто 4-кратну номінантку на «Золотий глобус» Меган Маллаллі та активного Гріффіна Глюка. Сценаристи на них не відпочили, відмінно прописавши кожного з них, не позбавивши цих другорядних героїв своїх коронних моментів.

Перед переглядом «Чому він?» краще заздалегідь знати, що до цієї історії доклали руку Джона Хілл і Бен Стіллер, тому чекайте щось в їх стилі і в стилі Франко, і ви точно не помилитеся. Звичайно, це не найкращі ролі Франко і Кренстона, але є щось таке в їх дуеті, що змушує продовжувати дивитися це безумство. Даний фільм – це справжня «guilty pleasure», як кажуть американці, «негоже задоволення», коли знаєш, що фільм далеко не шедевр і його гумор часом викликає огиду, але перестати дивитися і сміятися над тим, що відбувається на екрані у весь голос просто не можеш (та й не хочеш).

Гумор «Чому він?» часто, вірніше постійно опиняється на межі фолу, зате кожен жарт або комедійну ситуацію актори тут розігрують під таким приємним соусом з щирості і любові, що встояти перед ними неможливо. Навіть ненависть батька головної героїні до її бойфренда виглядає мило, адже він так сильно любить свою дочку і заради її щастя готовий на все. А камео тієї самої великої групи Kiss – вибачте за спойлер, але її прихильники навряд чи захочуть це пропустити – було просто шикарним. Після перегляду напевно будете наспівувати «I was made for lovin' you baby, you were made for lovin' me…» Загалом, у Гамбурга вийшла чудова комедія, яка продовжує святковий настрій у новому році.

Скільки доньку у сукні принцеси не наряжай і казок про високородних принців, що скачуть на білих конях, їй не розповідай, вона все одно виросте. І приведе додому лайливого Джеймса Франко.

11 січня 2017,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки святкової комедії «Чому він?» Джеймс Франко і Брайан Кренстон замість нудного закулісного інтерв'ю вирішили зіграти в гру «Це або те», де вони вибирали між Людиною-павуком та Зеленим гоблином, Сансою та Арьєю Старк, чи варто просити благословення на шлюб у батька дівчини чи ця традиція залишилася в минулому і чи матюкатися при батьках або ж краще тримати себе в руках.

Другий український трейлер комедії, яка виходить в українських кінотеатрах вже завтра, дивіться тут.

27 грудня 2016,  19:54 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Научно-фантастическая мелодрама «Пробуждение» и экранизация компьютерной игры «Кредо убийцы» не смогли подвинуть с первого места американского проката фильм «Изгой-один. Звездные войны: История».

Читати далі...
21 листопада 2016,  15:08 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо другий український трейлер комедії «Чому він?» із Брайаном Кренстоном і Джеймсом Франко, який вийде в кінотеатрах з 12 січня 2017.

16 листопада 2016,  00:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер без цензури комедії «Чому він?», в якому родина героїні Зої Дойч на чолі з суворим батьком у втіленні Брайана Кренстона ніяк не піддається чарам її нового хлопця — багатого, але незграбного Джеймса Франко.

Український трейлер кінокартини, яка вийде в український прокат у середині січня 2017 року, дивимося тут.

2 листопада 2016,  13:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику своєї майбутньої комедії «Чому він?» її зірки Брайан Кренстон і Джеймс Франко розповідають, що в листопаді чоловіки відрощують бороди, щоб підвищити рівень обізнаності про найбільш поширені види раку, які виявляють у десятків тисяч чоловіків, і радять перевіритися на них, як би неприємно це не було. Адже раннє виявлення раку рятує життя.

На початку року перевіритися на рак пропонував чоловікам і жінкам антигерой Дедпул. Давайте не засмучувати їх і стежити за своїм здоров'ям!

8 липня 2016,  22:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер до комедії «Чому він?» із Брайаном Кренстоном і Джеймсом Франко, яка вийде в кінотеатрах України з 29 грудня.

Глава сімейства вступає в «протистояння» з молодим і багатим хлопцем своєї дочки.

30 червня 2016,  20:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедія «Чому він?», в якій Джеймс Франко намагається переконати скептично налаштованого Брайана Кренстона в тому, що він гідний руки його дочки, обзавелася одразу двома трейлерами: з цензурою і без. Якщо ви готові до всіх дивацтв Франко, то сміливо натискайте на другий.

У світовий прокат фільм виходить 25 грудня.