Свято Хризантем (2021)Chrysanthemum Day

Трейлер Свято Хризантем
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 26 травня 2022

Режисер: Семен Мозговий

Сценарист: Семен Мозговий

Продюсери: Олександр Чепіга, Артем Колюбаєв, Максим Лещанка, Тарас Босак

Перший раптовий ядерний вибух 23 вересня накрив чисельні території, звільнивши потужну хвилю радіації, яка знищила все на сотні кілометрів навколо. Хоча не все. При обстеженні зони ураження було знайдено маленький клаптик землі, що залишився неушкодженим. В декількох метрах над землею в центрі пульсуючої кулі з квітів знаходилась нерухома людська постать, також вся обліплена квітами; безліч бутонів хризантем довкола висіли у повітрі, та пульсуючим щитом огортали вцілілу траву.

Туди була направлена наземна експедиція, з чотирма членами екіпажу: двома військовими, капеланом і дівчиною-лікарем. Вони знайшли стару жінку, яка дивом залишилась неушкодженою, проте зовсім не подавала ніяких відгуків та нічого не розуміла, хоча її життєві показники були в нормі.

Для надання якомога швидшого лікування вона була направлена до найближчого індивідуального реабілітаційного центру разом з лікаркою, яка взяла на себе постійний догляд та процес відновлення загадкової старої. Проте первинні тести та аналізи дали зрозуміти,  що в неї зовсім зникла пам'ять як про навколишній світ, так і про свою особистість.

Процес відновлення затягнувся на місяці. З архівних документів вдалося встановити, що ця жінка була на пенсії, займалась вирощуванням та догляданням хризантем, а також неофіційно була відома, як цілительниця, руками рятуючи від усіляких хвороб десятки охочих.

Маючи чіткий наказ досягти результатів, дівчина по крупицях відновлює її пам’ять, коли в процесі лікування стає зрозуміло, що тягар спогадів може стати для старої Цілительниці непід'ємним...

Жанр: драма
Бюджет: ₴1258750
Тривалість: 1 г. 20 хв.
Країни: Україна, Польща, Північна Македонія, Хорватія, Сербія
Світова прем'єра: 26 травня 2022

Відео матеріали «Свято Хризантем»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Свято Хризантем». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Свято Хризантем»

Написати коментар...
Написати коментар...

Свято Хризантем, фільм 2021
Українська прем'єра 26.05.2022
Жанри: драма
Україна, Польща, Північна Македонія, Хорватія, Сербія