Новини про фільм (2022)

Рецензія на фільм «Загублене місто»
Весела пригода з королевою великого екрану Сандрою Буллок
14 липня 2022,  21:37 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У далекому 1984 році на екрани вийшла пригодницька мелодрама «Роман з каменем» за участю Кетлін Тернер і Майкла Дугласа, де перша грала письменницю-затворницю, яка вирушає рятувати свою викрадену сестру в Колумбію, а другий втілив бравого героя, що допоміг їй вижити у джунглях. Фільм виявився настільки популярним, що незабаром було знято сиквел «Перлина Нілу», але це вже інша історія. З того часу «Роман із каменем» є еталоном пригодницьких мелодрам, і його лаври не дають Голлівуду спокою. Його успіх раз у раз намагаються повторити різні режисери з різними акторськими дуетами, і цього разу Голлівуд представляє ще один неофіційний рімейк «Романа» під назвою «Загублене місто», де письменницю-затворницю грає «Міс конгеніальність» Сандра Буллок, а її залицяльником став Містер «Супер Майк» Ченнінг Татум.

Читати далі...
1 липня 2022,  11:15 | Новини фільмів

Новий український постер пригодницької комедії «Загублене місто», головні ролі в якій виконають Сандра Буллок, Ченнінг Татум та Деніел Редкліфф, повідомляє, що його можна буде побачити у кінотеатрах України з 14 липня.

Читати далі...
6 червня 2022,  13:35 | Нагороди та премії

Головним фільмом року на церемонії нагородження премії MTV Movie & TV Awards 2022, що відбулася в неділю, назвали супергеройський блокбастер від Marvel Studios «Людина-павук: Додому шляху нема», тим часом головним серіалом стала хітова молодіжна драма від HBO «Ейфорія».

Читати далі...
8 травня 2022,  19:15 | Бокс-офіс

Представляємо свіжий рейтинг найуспішніших у фінансовому плані кінострічок 2022 року, який незабаром зміниться з прем'єрою супергеройського блокбастера від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля».

Читати далі...
20 березня 2022,  18:33 | Новини фільмів

Провідні американські кіногіганти The Walt Disney Company, Sony Pictures, Warner Bros. Pictures і Paramount Pictures та стримінговий сервіс Netflix підтримали Україну на тлі повномасштабної російської агресії, що розпочалася 24 лютого, та зупинили прокат своїх фільмів на території росії на невизначений термін.

Читати далі...
22 грудня 2021,  02:34 | Оновлення

Представляємо український трейлер захоплюючої комедії «Загублене місто» з Ченнінгом Татумом, Бредом Піттом, Сандрою Буллок та Деніелом Редкліффом у головних ролях! У кінотеатрах фільм можна буде подивитися з 24 березня.

Читати далі...
20 березня 2021,  21:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітових фільмів про Гаррі Поттера Деніел Редкліфф знайшов для себе новий захоплюючий кінопроект. Він зіграє у фільмі «Загублене місто Д» за участю голлівудських акторів Сандри Буллок та Ченнінга Татума.

Читати далі...
29 грудня 2020,  16:02 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Супер Майк» Ченнінг Татум знаходиться на фінальній стадії переговорів з приводу того, щоб приєднатися до акторського складу пригодницької кінострічки «The Lost City of D», головну жіночу роль в якій виконає лауреатка премії «Оскар» Сандра Буллок.

Читати далі...