Новини про фільм (2017)

5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
27 лютого 2018,  01:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець легендарної «Кімнати» Томмі Вайсо і його давній друг Грег Сестеро повертаються на екрани з комедійним трилером «Найкращі друзі» («Best F(r)iends»).

У минулому році історія Вайсо і Сестеро була показана в номінованому на «Оскарі» фільмі Джеймса Франко «Горе-творець», а тепер 15 років після «Кімнати» вони возз'єднуються, щоб розповісти нову історію своєї дружби. Сестеро грає дрифтера, який зав'язує дружбу з дивакуватим трунарем у втіленні Вайсо. Вони починають прибутковий, але нелегальний бізнес; незабаром в їх відносини втручається параноя, і обидва чоловіки змушені примиритися з крихкістю дружби й відданості.

Режисером картини «Найкращі друзі» виступає Джастін МакГрегор. Поки не повідомляється, коли вона вийде в прокат.

«Горе-творець» покажуть на кінофестивалі американського кіно «Незалежність», який пройде в Києві з 27 лютого по 5 березняКупити квитки на «Горе-творець».

12 січня 2018,  23:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька днів після своєї перемоги на «Золотому глобусі» Джеймс Франко опинився в центрі нового сексуального скандалу.

Читати далі...
28 грудня 2017,  19:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко в 4-й раз став ведучим шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», і в одній з його сценок зворушливо і переконливо зіграв бездомного.

Скетч на святкову тематику під назвою «Різдвяна благодійність» показує злу бізнесвумен (Сесілі Стронг), яка кричить по телефону на свою асистентку в Різдво. Як раптом вічно зайнята жінка помічає через дорогу нещасного бездомного чоловіка (Франко) і вирішує спершу пригостити його кавою та булочкою, потім оновити його гардероб, а після приводить його до себе додому... Чим все закінчиться, дивіться самі.

Новий фільм Франко «Горе-творець», який згадується в даному скетчі, претендує зараз на 2 премії «Золотий глобус».

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
7 грудня 2017,  20:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко повертається в якості ведучого популярного скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Раніше актор і режисер, який зараз просуває свій байопік «Горе-творець», був ведучим «Суботнім вечором в прямому ефірі» 3 рази, так що відчуває себе дуже впевнено в промо-ролику свого 4 виступу. Відео показує, як він приходить на ковзанку в Нью-Йорку зі своїми ковзанами і з поглядом професійного фігуриста... але як тільки актор стає на каток, його удавану крутість як рукою знімає.

Випуск з Франко, музичним гостем якого стане співачка SZA, вийде 9 грудня.

6 листопада 2017,  16:11 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю в Беверлі-Хіллз відбулася церемонія нагородження премії Hollywood Film Awards, лауреатами якої цього року опинилися Анджеліна Джолі, Кейт Вінслет і Гері Олдман, а також фільми «Той, хто біжить по лезу 2049», «Вартові Галактики 2» і «Красуня і чудовисько».

Читати далі...
3 листопада 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко перетворюється на невизнаного, але геніального кінематографіста Томмі Вайсо в новому трейлері біографічного фільму «Горе-творець». Разом з актором-початківцем Грегом Сестеро, якого грає його брат Дейв Франко, вони приступають до створення свого шедевру — драми «Кімната», яку згодом глядачі та критики запишуть в найгірші кінокартини всіх часів.

Компанію братам Франко тут складуть Сет Роген, Зак Ефрон, Зої Дойч, Елісон Брі, Брайан Кренстон, Джош Гатчерсон і багато інших відомих голлівудських акторів.

12 вересня 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 вирішила підняти нам сьогодні настрій новим трейлером драматичної комедії «Горе-творець», яка розповість про зйомки «найгіршого фільму всіх часів» — «Кімнати» Томмі Вайсо. В образі Вайсо на екрані з'являється Джеймс Франко, його брат Дейв Франко грає Грега Сестеро, а також в цьому божевіллі візьмуть участь Елісон Брі, Сет Роген, Джудд Апатоу, Мелані Гріффіт, Зак Ефрон та Брайан Кренстон.

У світовий прокат фільм, режисером якого став старший Франко, вийде у грудні. Дуже сподіваємося, що він добереться до українських кінотеатрів.

18 липня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший і дуже кумедний трейлер драматичної комедії «Горе-творець», де зіграв і яку зняв Джеймс Франко. Картина розповість про зйомки одного з найгірших фільмів в історії кіно — «Кімнати» Томмі Вайсо. Франко втілює тут самого Вайсо, і в даному відео він відчайдушно намагається запам'ятати й правильно сказати перед камерою свою репліку, змушуючи понервувати Сета Рогена та Дейва Франко.

У світовий прокат фільм, де також зіграли Зак Ефрон, Брайан Кренстон, Зої Дойч, Елісон Брі, Джош Хатчерсон і Шерон Стоун, вийде в грудні.