Новини про фільм (2022)

29 серпня 2022,  16:10 | Новини фільмів

У фільмі «Там, де співають раки», який вийшов в прокат у серпні, звучить нова пісня знаменитої співачки Тейлор Свіфт «Carolina», яку ви вже можете послухати онлайн.

Читати далі...
3 серпня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Представляємо вашій увазі добірку свіжих трейлерів, куди увійшли трейлери до майбутніх супергеройських екшенів «Чорна пантера 2», «Чорний Адам» та «Шазам! 2», а також трейлери до очікуваних фільмів за участю світових кінозірок Бреда Пітта, Сандри Буллок, Віоли Девіс, Тома Круза, Джулії Робертс, Джорджа Клуні, Ідріса Ельби та багатьох інших, які ви вже можете подивитися з шикарним українським дубляжем (і які незабаром покажуть у кінотеатрах).

Читати далі...
9 липня 2022,  13:22 | Новини фільмів

Наприкінці літа в український прокат вийде очікувана екранізація бестселера письменниці Делії Оуенс «Там, де співають раки», головну роль в якій виконує зірка хітового серіалу «Нормальні люди» Дейзі Едгар-Джонс.

Читати далі...
27 червня 2022,  11:33 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий трейлер драматичного трилера «Там, де співають раки», який є однією з найочікуваніших екранізацій найпопулярніших романів цього року. Його продюсує лауреатка премії «Оскар» Різ Візерспун.

Читати далі...
30 травня 2022,  13:20 | Новини фільмів

Представляємо добірку свіжих трейлерів найочікуваніших фільмів цього року, серед яких наукова фантастика «Аватар 2: Шлях води», супергеройський екшен від Marvel «Тор: Любов і грім», новий блокбастер братів Руссо «Сірий чоловік», бойовик із Бредом Піттом «Швидкісний поїзд» та одразу два екшени з Томом Крузом «Місія неможлива 7» й «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...