Оновлення (2017)

13 вересня 2017,  16:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-кампанія психологічного трилера «Мати!» порадувала нас цікавим анімованим постером, який пов'язує таємні символи персональних постерів з Дженніфер Лоуренс і Хав'єром Бардемом. Химерним чином один постер відправляє нас далі в глибини цієї історії і показує тісний зв'язок головних героїв зі своїм таємничим будинком. Відео створено так, щоб у глядача з'явилося відчуття, ніби він занурюється в кролячу нору.

Фотографії з прем'єри фільму Даррена Аронофскі на Венеціанському кінофестивалі ви знайдете тут. У кіно з 14 вересня.

9 вересня 2017,  18:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри очікуваного трилеру Даррена Аронофскі «Мати!» залишилося менше тижня, а студія Paramount Pictures продовжує інтригувати новими трейлерами, де зашкалює саспенс. Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем втілюють тут щасливу подружню пару, яка живе самотньо у великому будинку. Як раптом на їх порозі з'являються незнайомці, яких грають Ед Харріс, Мішель Пфайффер та Донал Глісон, і ці незвані гості перевернуть їхнє життя.

Ви вже можете придбати квитки на перші покази фільму «Мати!» на нашому сайті. У кіно з 14 вересня.

8 вересня 2017,  00:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий напружений фрагмент трилера Даррена Аронофскі «Мати!», в якому герой Хав'єра Бардема втрачає самовладання. Спершу вони з героїнею Дженніфер Лоуренс здаються ідеальною парою, яка облаштувала свій ідеальний будинок, але коли незвані гості у втіленні Мішель Пфайффер та Еда Харріса розбивають одну цінну річ, головний герой зривається й проганяє усіх геть, впиваючись руками в гострі осколки.

Попередній фрагмент кінокартини, де Пфайффер залякує Лоуренс, дивіться тут. У кіно з 14 вересня.

31 серпня 2017,  01:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент трилеру «Мати!» показує дуже налякану Дженніфер Лоуренс. Хто ж так сильно налякав дівчину в її рідному будинку? Мішель Пфайффер своїми розмовами про дітей, якими залізла в голову головній героїні, ніби розкривши її страшний секрет. Гра актрис в цьому відео змушує чекати на кінокартину зі ще більшим нетерпінням.

Українські ТБ-ролик і постер фільму Даррена Аронофскі ви знайдете тут. У кіно з 14 вересня.

15 серпня 2017,  23:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures поділилася новим інтригуючим чи то тизером, чи то трейлером трилера «Мати!», в якому героїня Дженніфер Лоуренс знову злякано ходить по своєму будинку. Здається, що вона зовсім одна, але за кадром кричать усі ті незвані гості, які збираються перевернути їх тихе з чоловіком життя. Чоловіка Лоуренс тут втілює Хав'єр Бардем.

Український трейлер кінокартини від творця «Чорного лебедя» Даррена Аронофскі дивимося тут. Його прем'єра відбудеться у вересні.

9 серпня 2017,  15:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося вчорашній трейлер трилера «Мати!» від режисера «Чорного лебедя» Даррена Аронофскі в українському дубляжі. У ньому володарі «Оскара» Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем грають подружжя, яке самотньо живе в своєму прекрасному будинку. Але їх мирне існування порушують незнайомці, які по черзі з'являються на їх порозі.

Українська прем'єра кінокартини, де також зіграли Мішель Пфайффер, Ед Харріс і Донал Глісон, відбудеться 14 вересня.

8 серпня 2017,  13:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер трилера Даррена Аронофскі «Мати!» з володарями премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс і Хав'єром Бардемом у головних ролях. Вони втілюють подружню пару, яка влаштувалася в будинку подалі від людей, як раптом їх мирне існування порушує цілий натовп незваних гостей, серед яких Мішель Пфайффер, Ед Харріс і Донал Глісон, які не на жарт лякають господиню будинку своїми діями.

В українські кінотеатри фільм від творця «Реквієму за мрією» та «Чорного лебедя» прибуде 14 вересня.

31 липня 2017,  17:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший тизер трилера Даррена Аронофскі «Мати!» з Дженніфер Лоуренс в головній ролі. У ньому її героїня йде по порожньому будинку, поки за кадром звучать тривожні крики її та незваних гостей, які назавжди перевернуть життя молодої жінки і її чоловіка. А у кінці відео з'являються Хав'єр Бардем і Мішель Пфайффер.

Нещодавно стало відомо, що фільм вийде в український прокат одночасно з усім світом. Його трейлер прибуде 8 серпня.