Новини фільмів про (2016)

26 червня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер шпигунського екшен-трилера «Агент Єва», в якому номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн втілює смертоносну найману вбивцю.

Читати далі...
24 червня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару годин тому вийшов офіційний трейлер екшен-трилера «Агент Єва», в якому знялися Джессіка Честейн, Колін Фаррелл і Джон Малкович.

Читати далі...
18 березня 2020,  16:55 | Новини фільмів

Пам'ятаєте Гейлі Беннетт з трилера «Дівчина у потягу»? Вона знову опиняється в небезпечній для життя ситуації в трейлері драматичного трилера «Ковтай», який нагадує стиль Девіда Фінчера та його культову стрічку «Загублена».

Повнометражний режисерський дебют Карло Мірабелла-Дейвіса розповідає про вагітну домогосподарку Гантер (Беннетт), яка намагається бути у всьому ідеальною для свого чоловіка Річі (зірка горора «Острів фантазій» Остін Стовелл). Одного разу вона виявляє в собі бажання ковтати небезпечні предмети. І поки її чоловік та його родина намагаються взяти контроль над її життям, Гантер повинна подивитися в обличчя темному секрету, що криється за її новою одержимістю.

Світова прем'єра фільму «Ковтай» відбулася в минулому році на американському кінофестивалі «Трайбека». З тих пір його представили на кінофестивалях у Франції, Німеччині, Італії, Туреччині, Польщі, Канаді та Бразилії.

3 червня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона не питиме наодинці. Вийшов перший український ТБ-ролик горор-трилера «Ма», який зняв режисер оскароносної картини «Прислуга» і детективного трилера «Дівчина у потягу» Тейт Тейлор.

Фільм «Ма» буде шокуючим психологічним трилером, який відкриє темну сторону звичайної людини. Група підлітків планує вечірку, і коли незнайомка Сью Енн (лауреатка премії «Оскар» Октавія Спенсер) пропонує їм свій будинок для тусні компанія одразу погоджується. Вони не підозрюють, яка страшна таємниця з минулого ховається за цим запрошенням.

Дивіться також повноцінний український трейлер трилера «Ма». У кіно з 20 червня.

Раніше в цьому році Спенсер можна було побачити у драматичній комедії «Родина за хвилину» разом з Марком Волбергом та Роуз Бірн.