Оновлення (2017)

30 вересня 2017,  19:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер біографічної драми режисера Анджеліни Джолі «Спершу вони вбили мого батька» показує, що критики від неї прийшли в захват, називаючи фільм «найкращою роботою Джолі». Це екранізація історії камбоджійської письменниці і борця за права людей Лунг Анг, яку в дитинстві, прийшовши до влади, «Червоні кхмери» забрали з сім'ї та відправили у військовий табір, де дівчинку вчили боротися з в'єтнамцями. Над сценарієм картини Джолі працювала разом з Анг.

«Спершу вони вбили мого батька» отримав 90% позитивних рецензій від критиків на Rotten Tomatoes та 7,3 бала від глядачів на IMDb. Фільм вже доступний для перегляду на сайті Netflix.

2 серпня 2017,  19:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився першим трейлером біографічної драми «Спершу вони вбили мого батька», яку зняла Анджеліна Джолі. Кінокартина є екранізацією мемуарів камбоджійської письменниці і борця за права людей Лунг Анг, яка пережила в дитинстві всі жахи війни під час правління «Червоних кхмерів».

Закулісне відео, в якому Джолі розповідає про фільм, дивіться тут. Його прем'єра відбудеться 15 вересня.

20 лютого 2017,  17:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Біографічна драма «Спершу вони вбили мого батька», знята Анджеліною Джолі для Netflix, присвячена Камбоджі, її людям та війні, яка тут буде показана з точки зору камбоджійської письменниці і борця за права людей Лунг Анг, яка пережила її в дитинстві. В закулісному відео Джолі разом з Анг докладніше розповідає про цей проект, за допомогою якого вони бажають показати світові не просто виживших у війні, а цікавих і надихаючих людей, здатних творити.

Для Джолі даний фільм ще особливий тим, що її син Меддокс родом з Камбоджі, і вона хотіла, щоб він більше дізнався про свою рідну країну та її людей.