Оновлення (2018)

8 листопада 2017,  14:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо перший український трейлер третьої, завершальної частини кіносенсації, яка подарувала мільйонам сердець надію на справжнє кохання – «П'ятдесят відтінків свободи». Готуємось до щирих почуттів на День святого Валентина!

В кінотеатрах України фільм стартує з 8 лютого.

6 листопада 2017,  20:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістіан (Джеймі Дорнан) і Ана (Дакота Джонсон) стають чоловіком та дружиною в новому трейлері еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи».

Трейлер, представлений сьогодні, показує невеликі фрагменти весілля і медового місяця Ани й Крістіана, але в основному присвячений вже їх подружньому життю. Крістіан купує їм чарівний заміський особняк і, щоб його переробити, наймає архітектора Джію Маттео (Аріель Кеббел). Вона не припиняє фліртувати з Крістіаном, тому Ана каже Джії триматися подалі. У той же час на горизонті з'являються дві небезпечні фігури з недалекого минулого пари — Єлена Лінкольн (Кім Бейсінгер) і Джек Хайд (Ерік Джонсон).

Заключна частина трилогії «П'ятдесят відтінків сірого» прибуде в кінотеатри 8 лютого 2018 року.

3 листопада 2017,  22:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures за допомогою 8-секундного тизеру оголосила, що фінальний трейлер еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи» вийде в понеділок. Фільм стане завершальною главою в історії кохання мільярдера Крістіана Грея (Джеймі Дорнан) й недавньої студентки, яка тепер працює у світі видавництва, Анастейші Стіл (Дакота Джонсон).

Українська прем'єра картини Джеймса Фоулі відбудеться 8 лютого 2018 року.

11 вересня 2017,  02:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув дебютний тизер-трейлер заключної частини еротичної трилогії «П'ятдесят відтінків свободи». У ньому Крістіан (Джеймі Дорнан) бере в дружини Анастейшу (Дакота Джонсон) й клянеться вірно любити її, залишити інших у минулому, вірити їй, поважати та оберігати її до самої смерті. Але їх медовий місяць скоро перериває Джей Хайд (Ерік Джонсон) з ножем, і Ані доводиться взяти в руки пістолет...

Повноцінний трейлер кінокартини Джеймса Фоулі вийде в листопаді. Українська прем'єра «П'ятдесят відтінків свободи» відбудеться 8 лютого 2018 року.