Оновлення (2017)

18 червня 2017,  22:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим первые украинские трейлеры к супергеройскому экшену «Черная пантера», байопику с Томом Крузом «Барри Сил: Король контрабанды» и комедии «Кто в доме папа 2» с Марком Уолбергом и Мэлом Гибсоном.

Читати далі...
12 червня 2017,  16:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув український трейлер божевільного байопіку з Томом Крузом у головній ролі «Баррі Сіл: Король контрабанди». Баррі Сил — майстерний пілот і справжній майстер афер, який розбагатів, працюючи під прикриттям на ЦРУ й одночасно на наркобарона Пабло Ескобара. І так, на заставці трейлера герой Круза весь в контрабандному кокаїні тікає від погоні... на дитячому велосипеді.

В українські кінотеатри новий фільм режисера «Ідентифікації Борна» і «На грані майбутнього» Дага Лаймана фільм прибуде 12 жовтня.

6 червня 2017,  15:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures поділилася першим трейлером фільму «Зроблено в Америці», заснованого на реальних подіях. У ньому 3-кратний номінант на премію «Оскар» Том Круз втілює талановитого пілота і шахрая Баррі Сила, якого завербувало ЦРУ для однієї з наймасштабніших таємних операцій в історії США. З тих пір він працював на них і на Пабло Ескобара, займаючись контрабандою наркотиків, зброї та відмиванням грошей.

У світовий прокат новий кримінальний трилер від режисера «Ідентифікації Борна» і «Містера і місіс Сміт» Дага Лаймана вийде 17 серпня. Очікуємо дату виходу фільму в український прокат.