Новини фільмів про (2016)

1 квітня 2020,  16:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix вирішила підняти нам настрій і нагадати про веселе свято 1 квітня, поділившись смішним трейлером романтичної комедії «Кохання. Весілля. Повтор» з Семом Клафліном в головній ролі.

Читати далі...
1 листопада 2019,  15:35 | Новини фільмів

З'явився перший фрагмент романтичної комедії «Щасливого Різдва», головну жіночу роль в якій виконує зірка хітового серіалу «Гра престолів» і мелодрами «До зустрічі з тобою» Емілія Кларк.

У новій кінокартині режисера Пола Фіга і сценаристки Емми Томпсон Кларк втілює молоду жінку на ім'я Кейт, яка живе в Лондоні, працює в цілорічному різдвяному магазині ельфом і нещодавно пережила важку хворобу. Одного разу вона зустрічає харизматичного і доброго хлопця Тома (Генрі Голдінг), і між ними пробігає іскра. У першому фрагменті Том проводжає Кейт до автобуса, і коли вона просить його номер телефону, він шокує її розповіддю про те, що замкнув свій телефон в ящику, оскільки хоче менше дивитися на свою руку, а більше жити в реальному світі.

Дивіться також новий український трейлер фільму «Щасливого Різдва», який прибуде в кінотеатри 19 грудня.

12 вересня 2019,  13:53 | Новини фільмів

Вийшов дубльований трейлер святкової романтичної комедії (з нотками драми) «Щасливого Різдва», який повідомляє радісну новину українські кінотеатри будуть показувати її на великому екрані з 12 грудня.

Зірка хітового серіалу «Гра престолів» і мелодрами «До зустрічі з тобою» Емілія Кларк у своєму новому фільмі втілює молоду жінку на ім'я Кейт, яка нещодавно мало не померла і тепер вирує по всьому Лондону, приймаючи погані рішення, супроводжувані дзвінком дзвіночків на її туфлях, що є ще одним дратівливим наслідком її роботи ельфом в цілорічному різдвяному магазині. Випадкова зустріч з привабливим незнайомцем Томом (зірка романтичної комедії «Божевільні багатії» Генрі Голдінг) змінює її життя назавжди. Але він занадто... ідеальний, щоб бути правдою! Кейт влаштує відносинам справжні випробування.

Режисером комедії за участю Кларк виступає Пол Фіг, який прославився завдяки фільмам «Подружки нареченої», «Озброєні та небезпечні» і «Шпигунка».