Новини про фільм (2002)

5 червня 2020,  20:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Денні Бойл, який отримав «Оскар» за драму «Мільйонер з трущоб», збирається зняти фільм «Мафусаїл», і головну роль в ньому виконає зірка супергеройського екшену «Чорна пантера» Майкл Б. Джордан.

Читати далі...
27 травня 2020,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку травня світ кіно вразила новина про те, що зірка франшизи «Місія неможлива» Том Круз хоче зняти фільм у відкритому космосі. Ніхто не очікував, що цей проект так швидко просунеться вперед, але він вже обзавівся режисером та сценаристом в особі Дага Лаймана.

Читати далі...
18 січня 2020,  23:13 | Новини фільмів

Кінокомпанія Paramount Pictures опублікувала фрагмент екшен-трилера «Ритм-секція», в якому невпізнанна зірка «Пліткарки» Блейк Лайвлі нагадує героїню пригод Джейсона Борна.

Кінокартина від сценариста Марка Бернелла і режисерки Рід Морано покаже Лайвлі в образі відважної жінки Стефані Патрік, яка вирішує помститися тим, хто винен в авіакатастрофі, що вбила її сім'ю. Ставши на стежку помсти, героїня змінює перуки і вбрання, щоб підібратися до вбивць рідних якомога ближче. Але в новому фрагменті її розкривають, і вона змушена тікати на машині по людних і тісних вулицях міста від тих, хто по ній стріляє і бажає її смерті.

Разом з Лайвлі у фільмі зіграють Джуд Лоу та Стерлінг К.Браун. У світовий прокат екшен Морано вийде наприкінці місяця, 30 січня, але дата його української прем'єри поки не повідомляється.

13 липня 2017,  18:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені. П'ятий фрагмент шпигунського екшену «Атомна блондинка» показує побитих Шарліз Терон і Едді Марсана, які тікають від погоні на поліцейській машині під пісню «I Ran». Вони мчать по вулицях Берліна, по ходу справи відстрілюючись від найманих вбивць. Але чи вдасться їм обом вийти з цієї ситуації живими? По духу епізод нагадав погоню з «Ідентифікації Борна».

Попередні фрагменти фільму Девіда Літча дивіться тут. Днями була представлена фічуретка, яка розповіла про тренування Терон для цієї ролі.

12 серпня 2016,  13:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши в минулому році «Дуже пізнє шоу», Метт Деймон разом з ведучим Джеймсом Корденом знову зіграв всі свої знамениті ролі, включаючи трилогії про друзів Оушена і Джейсона Борна, «Талановитого містера Ріплі», «Марсіянина» і навіть мультфільм «Веселі ніжки 2» , де він озвучував креветку. І все це вони зробили за якихось 8 хвилин!