Новини про фільм (2018)

14 серпня 2018,  15:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українське відео про створення пригодницького екшен-трилера Джона Тертлтауба «Мег», який вже йде в кінотеатрах України.

У цьому фільмі Джейсон Стейтем втілює експерта з глибоководного занурення Джонаса Тейлора, що вирушає на допомогу команді дослідників, які знайшли на дні океану доісторичну акулу мегалодон, чиї розміри в 3 рази перевищують розміри звичайної акули, а зуби більше людської руки. Актриса Лі Бінбін розповідає у відео, що на вас чекають «пригоди, напруга і багато такого, що ви ніколи не бачили». А Рейн Вілсон додає, що це «відмінний попкорновий фільм, який захопить та налякає глядачів».

Також відео показує, як створювалася ця гігантська акула для великого екрану, і порівнює її розміри з іншими підводними жителями.

Квитки на сеанси «Мег» ви знайдете в нашій афіші. Залишайте свої відгуки та оцінки нового екшену зі Стейтемом на сторінці фільму.

9 серпня 2018,  01:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 10 нових постерів науково-фантастичного трилера «Мег», який виходить в український прокат на цьому тижні.

Читати далі...
1 серпня 2018,  02:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відчуйте себе членом глибоководної експедиції, який зустрічає гігантську доісторичну акулу мегалодон, в новому віртуальному промо-ролику науково-фантастичного трилера «Мег».

Фільм «Мег» розповість про глибоководного рятівника Джонаса Тейлора (Джейсон Стейтем), якого просять врятувати з підводної дослідницької станції вчених, що опинилися в пастці через кровожерливу акулу. І в даному промо ви самі можете відчути себе одним з цих вчених, який знаходиться в батискафі, що застряг на дні океану, а навкруги тим часом плаває акула мегалодон, періодично намагаючись прокусити його стінки...

Дивіться третій ТБ-ролик «Мег», де Стейтем сам стикається з гігантською акулою. В український прокат картина Джона Тертелтауба виходить 9 серпня.

26 липня 2018,  03:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. поділилася новими 30-секундним ТБ-роликом науково-фантастичного трилера «Мег» з Джейсоном Стейтемом у головній ролі.

Стейтем грає досвідченого глибоководного рятувальника Джонаса Тейлора, який одного разу заявив, що бачив в океані величезну акулу, чия довжина становить 70 футів (21 метр). Тоді йому ніхто не повірив, але коли ця ж кровожерлива акула мегалодон нападає на групу підводних дослідників на дні найглибшої западини Тихого океану, Джонаса викликають, щоб він усіх врятував.

Дивіться також український трейлер фільму «Мег». У кіно з 9 серпня.

7 липня 2018,  13:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий ТБ-ролик фантастичного трилеру «Мег», яким поділилася студія Warner Bros., радить пливти швидше... інакше вас зжере гігантська акула.

На міжнародну програму підводних досліджень нападає гігантська доісторична акула, яка ймовірно вимерла більше двох з половиною мільйонів років тому. Команда вчених опиняється в пастці на дні найглибшої западини Тихого океану, але незабаром до них на допомогу прибуває досвідчений глибоководний рятувальник Джонас Тейлор (Джейсон Стейтем), який вже зустрічався з акулою мегалодон раніше.

Дивіться також новий міжнародний трейлер «Мег». У кіно з 9 серпня.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
22 червня 2018,  23:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джейсон Стейтем готується до битви з гігантською акулою в новому міжнародному трейлері фантастичного трилеру «Мег».

Читати далі...
16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
10 квітня 2018,  14:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джейсон Стейтем бореться з кровожерливою ​​доісторичною акулою в дебютному трейлері фантастичного трилера «Мег», який ви вже можете подивитися в офіційному українському дубляжі.

Команда дослідників в міжнародній підводній обсерваторії опиняється в пастці на дні океану, де на людей полює гігантська доісторична акула мегалодон, яка раніше вважалася давно вимерлим видом. Час закінчується, і глибоководного рятувальника Джонаса Тейлора (Стейтем) кличе на допомогу китайський океанограф (Вінстон Чао) проти волі своєї дочки (Лі Бінбін), щоб Джонас врятував команду й сам океан від самого величезного і небезпечного хижака всіх часів.

Також в «Мег» зіграють Рубі Роуз, Рейн Вілсон, Кліфф Кертіс і Оулавюр Даррі Оулафссон. Українські глядачі зможуть побачити фільм Джона Тертелтауба на великому екрані влітку, з 9 серпня.

16 жовтня 2016,  00:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Съемки научно-фантастического триллера «Мег» стартовали на днях, и уже появилась первая промо-фотография с Джейсоном Стэйтемом и Ли Бинбин.

Читати далі...