Новини про фільм (2018)

12 вересня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська фічуретка бойовика «Праведник 2», чия прем'єра відбулася 6 вересня, розповідає про його сюжет словами акторів і режисера й показує, як змінився персонаж Дензела Вашингтона за ці роки.

Режисер Антуан Фукуа повідомляє, що на початку фільму колишній агент ЦРУ Роберт МакКолл підробляє таксистом, щоб зблизитися з людьми. Вашингтон додає, що його персонаж не полює на поганих хлопців, а просто допомагає чим може незнайомцям. Але все змінюється, коли погані хлопці вирішують заподіяти біль його подрузі Сьюзан (Мелісса Лео). Педро Паскаль відначає у відео, що ми ще не бачили, щоб МакКолл йшов проти людей з такими ж навичками, як у нього. Але головний герой відрізняється від них тим, що найманці роблять це за гроші, а він жадає помститися за близьку людину.

Квитки на сеанси «Праведник 2» ви знайдете в нашій афіші.

30 серпня 2018,  18:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бойовик Антуана Фукуї «Праведник 2» обзавівся розширеним українським ТБ-роликом, який нагадує, що до його прем'єри залишився 1 тиждень.

В сиквелі «Праведника», який вийшов на екрани в 2014 році, володар 2 премій «Оскар» Дензел Вашингтон повертається в образі колишнього спецагента ЦРУ Роберта МакКолла, який вважається мертвим, тому намагається триматися в тіні і таємно, але дієво допомагати пригнобленим домогтися справедливості. І коли кримінальне угруповання посягає на близьку йому людину, Роберт виходить на стежку війни і не збирається брати полонених.

Його колишнього напарника Дейва грає зірка серіалу «Гра престолів» Педро Паскаль, а також у фільмі повертаються Мелісса Лео і Білл Пуллман.

Дивіться також музичний трейлер бойовика «Праведник 2». У кіно з 6 вересня.

18 липня 2018,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures опублікувала музичний трейлер свого майбутнього бойовика «Праведник 2», в якому звучить нова пісня Джейкоба Бенкса «In The Name of Love».

Сиквел популярного фільму Антуана Фукуї «Праведник», який вийшов на екрани в 2014 році, покаже, як колишній спецагент ЦРУ Роберт МакКолл (Дензел Вашингтон) намагається вести тихе життя та одночасно допомагати пригнобленим й добиватися для них справедливості. Але коли вбивці приходять за його давнім другом Сарою Пламмер (Мелісса Лео), Роберт вирішує вийти з тіні і помститися за неї.

Дивіться також перший фрагмент «Праведника 2», який представляє персонажа Педро Паскаля. У кіно з 6 вересня.

13 липня 2018,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В бойовику «Праведник 2» зірка серіалів «Гра престолів» і «Нарко» Педро Паскаль втілює колишнього напарника Дензела Вашингтона.

Дебютний фрагмент сиквела показує, що екс-агент ЦРУ Роберт МакКолл (Вашингтон) вирішує вийти з тіні і підстерігає свого колишнього напарника Дейва (Паскаль) в парку. Дейв виглядає шокованим, зустрівши людину, на чиєму похороні був присутній особисто. Він каже Роберту, що був його напарником 7 років і ніколи нічого від нього не приховував. Роберт приносить вибачення, а Дейв зізнається, що останнім часом життя стало похмурим. Після вони вже з посмішкою згадують свою команду і минулі часи...

Дивіться другий український трейлер фільму «Праведник 2». У кіно з 6 вересня.

9 липня 2018,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер очікуваного бойовика з Двейном Джонсоном «Хмарочос», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові українські трейлери фільмів «Праведник 2», «Будинок з годинником у стінах», «Спекотні літні ночі» та «Це кляте серце».

Читати далі...
6 липня 2018,  13:11 | Оновлення

Представляємо новий український трейлер кримінального екшену «Праведник 2» з Дензелом Вашингтоном. Окрім Вашингтона у сіквел повернуться Білл Пуллман та Мелісса Лео.

Колишній професійний агент ЦРУ знову виступить проти свавілля кримінальних угрупувань. Не бажаючи миритися з беззаконням, праведник розпочинає власну боротьбу…

Українська прем'єра фільму «Праведник 2» відбудеться 6 вересня.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
25 червня 2018,  19:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дензел Вашингтон знаходить нове застосування вулканському салюту зі «Стартреку» в другому офіційному трейлері бойовика Антуана Фукуї «Праведник 2».

Вашингтон повертається в образі колишнього агента ЦРУ Роберта МакКолла, який вважається мертвим, проте продовжує добиватися справедливості для пригноблених. Але як далеко він зайде, коли в небезпеці опиниться близька йому людина?

Дивіться також офіційний український трейлер «Праведник 2». У кіно картина, де також зіграють Педро Паскаль, Білл Пуллман та Мелісса Лео, вийде 6 вересня.

22 квітня 2018,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові українські трейлери до очікуваних сиквелів «Дедпул 2», «Світ Юрського періоду 2» та «Праведник 2», а також промо-ролики і трейлери до майбутніх сезонів серіалів «Елементарно», «Геній» та «База Куантіко».

Читати далі...
19 квітня 2018,  18:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер бойовика «Праведник 2», в якому повертається Дензел Вашингтон.

Колишній агент ЦРУ Роберт МакКолл, який вважається мертвим, намагається триматися в тіні, хоча і не пропускає нагоди вибити справедливість для пригноблених. Але як далеко він зайде, коли кримінальне угруповання посягне на близьку йому людину?

Компанію Вашингтону в сиквелі складають Педро Паскаль, Мелісса ЛеоБілл Пуллман і Джонатан Скарф.

Українська прем'єра кінокартини Антуана Фукуї, який зняв першого «Праведника» і «Чудову сімку», призначена на 13 вересня.