Новини фільмів про (2019)

6 жовтня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Останні роки зірка «Трансформерів» Шайя ЛаБаф невпинно дивує сміливими проектами і незвичайними образами, і його нова роль в драматичному трилері «Збирач боргів» точно зможе вас приголомшити.

Читати далі...
5 червня 2020,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська актриса і лауреатка премії «Золотий глобус» Трейсі Елліс Росс представила пісню про любов до себе під назвою «Love Myself», яку її героїня виконує в новій музичній драмі «Висока нота».

Читати далі...
13 березня 2020,  16:26 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов офіційний український трейлер музичної комедії «Висока нота», головну роль в якій виконує зірка стрічки «Арахісовий сокіл» Дакота Джонсон, а її ексцентричного боса грає Трейсі Елліс Росс.

Фільм режисерки Ніші Ганатри відправить глядачів в гламурний музичний світ Лос-Анджелеса і розповість про Меггі (Джонсон), дуже завантажену асистентки суперзірки Грейс Девіс (Росс), яка бігає за дрібними дорученнями, але мріє стати музичним продюсером своєї начальниці. Коли менеджер Грейс (Айс Кьюб) виступає проти того, щоб співачка записувала новий альбом, і намагається її переконати і далі виступати з одним і тим же шоу, що приносить великі гроші, Грейс та Меггі придумують свій план, що змінить їхні життя назавжди.

В українських кінотеатрах «Висока нота» буде звучати з 7 травня.

2 вересня 2019,  17:54 | Новини фільмів

Прибув український трейлер пригодницької комедії «Арахісовий сокіл», яка є однією з кращих кінокартин 2019 року, набравши 95% позитивних рецензій кінокритиків на сайті Rotten Tomatoes.

«Арахісовий сокіл» розповідає історію Зака (Зак Готтзаген), молодого героя з синдромом Дауна, який мріє стати професійним рестлером і тому збігає з лікарні. По дорозі він зустрічає дрібного злочинця Тайлера (Шайа ЛаБаф), який стає його супутником, тренером і несподіваним другом. Разом вони тікають від переслідування, ловлять рибу, шукають Бога і переконують добру практикантку Елеонору (Дакота Джонсон) підтримати Зака в його мрії.

Українська прем'єра пригодницького фільму «Арахісовий сокіл», який зняли режисери Тайлер Нілсон і Майк Шварц, відбудеться восени, 17 жовтня.

23 червня 2019,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Твен і його подорожі американськими просторами відпочивають. Дивимося офіційний трейлер драматичного фільму «Сокіл з арахісової пасти», в якому знялися Шайа ЛаБаф, Дакота Джонсон, Джон Бернтал і Брюс Дерн.

Пригодницька драма Тайлера Нілсона і Майка Шварца розповість про Зака (Зак Готтзаген), молодого чоловіка з синдромом Дауна, який тікає з інтернату, щоб вступити до професійної школи реслінга свого ідола (Томас Гейден Черч). По дорозі до мрії він зустрічає дрібного злочинця у бігах Тайлера (Шайа ЛаБаф), який несподівано стає його тренером і другом. Разом вони подорожують по річці, ловлять рибу, п'ють віскі, шукають Бога і переконують добру робітницю інтернату Елеонору (Дакота Джонсон), яка повинна повернути Зака назад, приєднатися до них.

В американський прокат фільм «Сокіл з арахісової пасти», який весною отримав приз на кінофестивалі SXSW, вийде у серпні. Дата його української прем'єри поки не повідомляється.