Новини про фільм (2015)

1 березня 2020,  17:24 | Новини фільмів

Моторошний хлопчик і ще більш моторошна лялька тероризують батьків у другому трейлері містичного горора «Лялька 2: Брамс».

Новий фільм жахів режисера Вільяма Брента Белла є сиквелом горора 2016 року «Лялька». У ньому, не підозрюючи про жахливу історію особняка Гілшірів, переїжджають в гостьовий будинок на його території молоді батьки Ліза і Шон (Кеті Голмс і Овайн Йомен) зі своїм маленьким сином Джудом (Крістофер Конверт). І незабаром хлопчик заводить дружбу з лякаючою лялькою, яку він називає Брамс.

Українська прем'єра фільму жахів «Лялька 2: Брамс» відбудеться вже скоро, 12 березня. А поки в кінотеатрах України ви можете подивитися горори і трилери «Острів фантазій», «Гретель і Гензель» та «Людина-невидимка».

1 лютого 2020,  23:20 | Новини фільмів

У Анабель і Чакі з'явився конкурент. Режисер Вільям Брент Белл і сценарист Стейсі Меніа возз'єдналися, щоб створити продовження свого популярного фільму жахів про моторошну ляльку під назвою «Лялька», який вийшов на екрани у 2016 році.

Сиквел отримав назву «Лялька 2: Брамс» і знову відправить нас в зловісний особняк Гілширів, куди, не підозрюючи про його жахливу історію, переїжджає молода сім'я. Там їхній маленький син знаходить дивного нового друга моторошно реалістичну ляльку, яку він кличе Брамс і не випускає з рук. Мати, яку втілює зірка супергеройського фільму «Бетмен: Початок» Кеті Голмс, переживає за свого сина і боїться цієї страшної ляльки, і незабаром стає ясно, що її побоювання були не випадкові.

В кінотеатри України горор «Лялька 2: Брамс» прибуде 12 березня.

14 грудня 2015,  16:04 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зірка серіалу «Ходячі мерці» Лорен Кохен – в ролі няні восьмирічного хлопчика, який виявляється таємничою лялькою... Гостросюжетний трилер від майстра хоррора, творця «Перевертня», «Одержимої» та прокатного хіта 2006 року «Залишитися в живих».

В кінотеатрах України і РФ з 28 січня 2016 року.