Новини про фільм (2021)

17 серпня 2020,  19:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з пандемією COVID-19 світова та українська дати прем'єр очікуваного горора «Кендімен» були перенесені знову з вересня на 15 жовтня.

Читати далі...
7 липня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви ризикнете сказати його ім'я п'ять разів? Студія Universal Pictures вирішила нагадати нам, що цієї осені в кінотеатрах на нас буде чекати жах під назвою «Кендімен», поділившись його новим атмосферним тизером.

Читати далі...
16 березня 2020,  19:25 | Новини фільмів

Поки ми всі сподіваємося, що Том Генкс і його дружина Ріта Вілсон скоро переможуть коронавірус, саме час подивитися чудовий трейлер до наступного фільму видатного голлівудського актора «Грейхаунд: Битва за Атлантику».

У розпал Другої світової війни офіцера морського флоту Ернста Краузе (Генкс) призначають капітаном есмінця «Ґрейхаунд». Перше завдання нового командира провести 37 кораблів Північною Атлантикою, яка нашпигована підводними човнами нацистів, що починають атакувати. Щоб успішно завершити місію, зберегти судна і екіпаж цілими, капітан насамперед повинен виграти найбільшу битву з власними страхами.

Українська прем'єра фільму Аарона Шнайдера «Грейхаунд: Битва за Атлантику» відбудеться 11 червня, в один день з прем'єрою горора «Кендімен».

6 березня 2020,  15:51 | Новини фільмів

Міський жах з маніяком і бджолами оживає в першому українському трейлері містичного горор-трилера «Кендімен», сценаристом і продюсером якого виступає лауреат премії «Оскар» Джордан Піл.

Новий жах від творця культових фільмів «Пастка» і «Ми» відроджує на екрані історію про маніяка Кендімена, якого можна викликати, якщо стати перед дзеркалом і п'ять разів вимовити його ім'я. Коли молодий художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з супергеройського фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») nf його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), яка володіє галереєю, переїжджають в квартал Чикаго Кабріні-Грін, то дізнаються моторошну легенду про Кендімена. Перебуваючи в пошуках нової теми для арт-проекту, Ентоні починає досліджувати цю легенду, пробуджуючи кривавий жах.

Режисером даної історії виступає Ніа ДаКоста. Українська прем'єра фільму жахів «Кендімен» відбудеться одночасно з усім світом, 11 червня.

28 лютого 2020,  18:31 | Новини фільмів

Творець культових горорів «Пастка» та «Ми» Джордан Піл представляє новий кошмар під назвою «Кендімен». А ви ризикнете сказати його ім'я?

Сучасний фільм жахів, режисеркою якого виступає Ніа ДаКоста, відправляє глядача назад в зловісний квартал Чикаго Кабріні-Грін, де давно ходять легенди про маніяка Кендімена. Переїхавши туди в нову квартиру, художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») та його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), власниця арт-галереї, дізнаються про цю легенду. Ентоні вирішує використати цю страшилку в своєму новому проекті, і його дослідження звільняють жахливе зло і наражають на небезпеку життя всіх жителів кварталу.

Світова прем'єра фільму «Кендімен» відбудеться влітку, 11 червня.