Новини про фільм (2023)

1 листопада 2023,  20:53 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Гра престолів» Пітер Дінклейдж, він же Тіріон Ланністер, влаштовує 10-і Голодні ігри у новому дубльованому трейлері пригодницької антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій».

Читати далі...
5 травня 2023,  21:46 | Новини фільмів

Готові до ще одних «Голодних ігор»? Студія Lionsgate поділилася офіційним трейлером очікуваної молодіжної антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» за участю зірки кінокоміксу «Шазам! Лють богів» Рейчел Зеглер.

Читати далі...
16 серпня 2022,  22:25 | Новини фільмів

Студія Lionsgate опублікувала сьогодні в соцмережах перший кадр очікуваного фільму-антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій», заснованого на романі письменниці Сьюзен Коллінз, за участю акторів Рейчел Зеглер й Тома Бліта.

Читати далі...
6 червня 2022,  11:20 | Новини фільмів

На церемонії нагородження MTV Movie & TV Awards 2022, що відбулася в неділю в каліфорнійському місті Санта-Моніка, був представлений перший тизер очікуваного фільму «Балада про співочих пташок і змій», який підкорить своєю красою всіх шанувальників «Голодних ігор».

Читати далі...
1 травня 2022,  15:49 | Новини фільмів

Приквел франшизи-антиутопії «Голодні ігри» називатиметься «The Ballad of Songbirds and Snakes» («Балада про співочих пташок і змій») і вийде на екрани кінотеатрів наприкінці 2023 року. Очікується, що його зйомки розпочнуться незабаром.

Читати далі...
23 квітня 2020,  03:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приквел фантастичної франшизи «Голодні ігри» знайшов свого режисера в особі Френсіса Лоуренса, який вже неодноразово бував в Панемі, але, на жаль, в ньому не повернуться ані Дженніфер Лоуренс, ані Джош Гатчерсон, ані Ліам Гемсворт.

Читати далі...