Новини про фільм (2022)

17 квітня 2023,  22:24 | Новини фільмів

Слідом за постерами стримінгова платформа Netflix представила офіційний трейлер пригодницького екшен-трилера «Мати», де Дженніфер Лопес втілить кілерку.

Читати далі...
20 січня 2023,  20:45 | Новини фільмів

Наприкінці січня в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра очікуваного комедійного екшену «Нестримне весілля» («Shotgun Wedding»), де Дженніфер Лопез буде відбиватися від бандитів у весільній сукні.

Читати далі...
6 червня 2022,  13:35 | Нагороди та премії

Головним фільмом року на церемонії нагородження премії MTV Movie & TV Awards 2022, що відбулася в неділю, назвали супергеройський блокбастер від Marvel Studios «Людина-павук: Додому шляху нема», тим часом головним серіалом стала хітова молодіжна драма від HBO «Ейфорія».

Читати далі...
18 травня 2022,  22:51 | Новини фільмів

Дженніфер Лопес поділилася сьогодні у мережі офіційним трейлером документальної стрічки «Дженніфер Лопес: Шоу тільки починається» (або «Дженніфер Лопес. Половина»), прем'єра якої відбудеться влітку на платформі Netflix.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вийду за тебе»
Засолодка мелодрама виключно для шанувальників Дженніфер Лопес
22 квітня 2022,  21:11 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

До світової пандемії, в 2019 році, Дженніфер Лопес підкорила публіку своєю грою в драматичній стрічці Лорін Скафарії «Шахрайки з Волл-стріт», яка зібрала масу нагород і принесла акторці та співачці номінацію на премію гільдії кіноакторів США (і їй навіть пророкували «Оскар»). Після того серйозного перевтілення Лопес вирішила повернутися до жанру романтичних комедій і знялася в дуже несерйозній стрічці «Вийду за тебе», де втілила наївну та самозакохану поп-зірку. І, здається, що у цих двох фільмах знялися дві абсолютно різні актриси...

Читати далі...
15 квітня 2022,  12:24 | Новини фільмів

Слідом за новиною про відкриття кінотеатрів мережі Планета кіно з 21 квітня у Києві та з 14 квітня у Дніпрі, вже сьогодні, 15 квітня, в кінотеатрі мережі Мультиплекс Komod стартують покази фільмів і вже можна замовити квитки. Є надія, що і інші кінотеатри підуть за прикладом Мультиплексу і відкриються для пошановувачів кіно дуже скоро. Звичайно, треба не забувати про обережність під час повітряних тривог.

Читати далі...
12 лютого 2021,  23:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез показує запальний майстер-клас з танців в дусі «Крок уперед» та відправляється на миле побачення з Овеном Вілсоном на перших офіційних кадрах романтичної комедії «Вийду за тебе».

Читати далі...
15 вересня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступний День святого Валентина буде дуже особливим для всіх шанувальників співачки і актриси Дженніфер Лопез, оскільки до нього приурочена прем'єра її нової романтичної комедії «Одружись зі мною» («Marry Me»).

Читати далі...
7 березня 2020,  17:05 | Новини зірок

Тільки зустрічаєте весну? А Дженніфер Лопез вже готова до літа!

Щоб поділитися зі своїми 115 мільйонами підписників в Instagram своїм літнім настроєм, 50-річна співачка і актриса опублікувала спекотне відео, на якому демонструє свої вигини в білому купальнику, з позначкою, що «ніхто не любить тінисті пляжі». Уявляєте вийти на пляж і зустріти там саму ДжейЛо? Якщо будете в Каліфорнії, то шукайте на її пляжах даму з ідеальною фігурою в білому купальнику, капелюсі та великих сонцезахисних окулярах.

У минулому році Лопез сяяла в образі стриптизерки-бандитки в драмі «Шахрайки з Волл-стріт», а в цьому році на великі екрани з її участю вийде романтична комедія «Одружись зі мною».

21 грудня 2019,  11:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

«А яка твоя обіцянка собі»? Перед Новим роком американська актриса і співачка Дженніфер Лопез вирішила порадувати своїх шанувальників новим ароматом, який отримав назву Promise.

Читати далі...
3 жовтня 2019,  19:03 | Новини фільмів

В мережу потрапили перші фотографії зі знімального майданчика нової романтичної комедії «Одружись зі мною», головну роль в якій виконує актриса і співачка Дженніфер Лопез.

Читати далі...