Новини про фільм (2019)

9 квітня 2020,  15:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамениті голлівудські актриси Ніколь Кідман та Меріл Стріп знову попрацюють разом. Вони візьмуть участь в незвичайному «Випускному» від режисера Раяна Мерфі, творця хітових серіалів «Лузери» і «Американська історія жахів».

Читати далі...
11 листопада 2019,  19:37 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова епічна кінострічка Роланда Еммеріха «Мідвей» із зірковим кастом, що розповідає про Другу світову війну, дебютувала на 1-му місці в американському прокаті. Кого їй вдалося обійти у свої прем'єрні вихідні?

Читати далі...
1 листопада 2019,  15:51 | Новини фільмів

Діти в пожежній частині це до катастрофи, нагадує перший фрагмент американського комедійного фільму «Ігри з вогнем» від режисера Енді Фікмена.

Кінокартина «Ігри з вогнем» розповідає про трьох пожежних, які рятують з пожежі трьох непосидючих дітей і змушені стати їхніми няньками, поки не знайдуть їхніх батьків. Джон Сіна грає одного з цих пожежних Джейка Карсона, який в даному відео намагається виспатися, як в його кімнату прокрадається маленька Зої (Фінлі Роуз Слейтер) і повідомляє, що зробила йому чай. І цей чай викликає ланцюгову реакцію, в якій Джейку буде не до сміху.

Дивіться також український трейлер комедії «Ігри з вогнем», прем'єра якої нещодавно переїхала на 26 грудня.

17 липня 2019,  19:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер комедійного фільму для всієї родини «Ігри з вогнем», де колишній реслер Джон Сіна стає пожежником, який повинен наглядати за трійцею непосидючих дітей.

На новорічні канікули групі відважних пожежників доведеться зібрати волю в кулак. Адже перед ними загроза найвищого ступеня троє нестримних дітей, які дуже люблять бешкетувати і гратися з вогнем. І поки вони не знайшли їхніх батьків, пожежники повинні навчитися бути хорошими няньками для цих бісенят.

Українська прем'єра комедії «Ігри з вогнем», де компанію Сіні складуть Бріанна Гілдебранд, Джуді Грір, Джон Легуізамо і Кіген-Майкл Кі, відбудеться 7 листопада.