Новини фільмів про (2019)

20 лютого 2020,  17:30 | Новини фільмів

Зірка дилогії «Зомбіленд» Джессі Айзенберг та зірка горора «Чорне Різдво» Імоджен Путс шукають свій ідеальний дім, а потрапляють в справжнє пекло в українському трейлері драматичного трилера «Віваріум».

Кінострічка режисера Лоркана Фіннегана показує, як молода пара (Айзенберг і Путс) відправляється в новий квартал, щоб придбати будинок своєї мрії. Там вони зустрічають дивного ріелтора (Джонатан Аріс з хітового серіалу «Шерлок»), який показує парі будинок номер 9. Вони вирішують подумати над цією пропозицією, але в результаті опиняються в пастці в лабіринті з однакових будинків і змушені оселитися в тому самому будинку номер 9. Події приймають ще більш незвичайний оборот, коли на порозі будинку вони знаходять новонароджену дитину, яку повинні виростити.

В український прокат «Віваріум» вийде 26 березня.

16 грудня 2019,  13:06 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що навколо вже витає святковий настрій, в цьому році на нас чекає прем'єра ще одного горор-трилера під святковою назвою «Чорне Різдво», головну роль в якому виконує Імоджен Путс.

Слешер «Чорне Різдво» від режисера Софі Такал буде рімейком відомого канадського фільму жахів 1974 року, який розповідав про те, як маніяк повертається до будинку свого дитинства, де тепер знаходиться гуртожиток коледжу і живуть молоді дівчата. Але дівчата не бажають ставати жертвами, озброюються і вирішують дати йому відсіч. Для цього у них є свій святковий список: не потрапити в затор, приготувати вечерю з подругами, перевірити гірлянди... і підготуватися до приходу неочікуваних гостей.

Українська прем'єра фільму «Чорне Різдво» переїхала на нову дату і відбудеться вже у цей четвер, 19 грудня.

26 вересня 2019,  23:57 | Новини фільмів

Презентуємо офіційний український трейлер детективного горор-трилера «Чорне Різдво» від студії Blumhouse і режисера Софі Такал, прем'єра якого відбудеться 9 січня 2020 року.

На свята, в розпал новорічних вечірок в коледжі відбувається серія жахливих вбивств молодих студенток. Але розплата не забариться… Дівчата нового покоління не хочуть ставати безпомічними жертвами і кидають виклик жорстокому маніяку. Хто був мисливцем стане здобиччю!

Головну героїню «Чорного Різдва» втілює англійська акторка Імоджен Путс, відома завдяки фільмам «Бруд», «Need for Speed: Жага швидкості» і «28 тижнів потому».