Новини про фільм (2020)

21 січня 2021,  17:44 | Статті

25 січня закінчується локдаун і кінотеатри відкривають свої двері для глядачів (звісно, з дотриманням антивірусних заходів) і одразу ж пропонують до перегляду нові фільми. Один з них – «Колишня з того світу» з Деном Стивенсом, Айлою Фішер і Леслі Манн в головних ролях. Пропонуємо прочитати невелику статтю про цей фільм:

Читати далі...
28 листопада 2020,  20:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Без сумнівів головним фільмом грудня є супергеройський екшен «Диво-жінка 1984», але ми знаємо ще сім цікавих кінострічок різних жанрів і за участю відомих акторів, які покажуть на великих екранах перед Новим роком і які однозначно варті вашої уваги.

Читати далі...
1 серпня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вищі сили нас почули! Цього року на українських глядачів чекає гаряча комедійна прем'єра під назвою «Колишня з того світу», в якій знялися Ден Стівенс, Айла Фішер, Леслі Манн і легендарна Джуді Денч!

Читати далі...
26 лютого 2020,  15:14 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Легіон» і «Абатство Даунтон» Ден Стівенс знову страждає від галюцинацій в трейлері комедійного фільму «Колишня з того світу». Але, принаймні, тепер це веселі галюцинації.

Британська кінострічка «Колишня з того світу» є адаптацією п'єси Ноела Коварда, яку зняв режисер Едвард Голл. Вона слідує за письменником Чарльзом Кондоміном (Стівенс), який переживає творчу кризу. Бажаючи знайти нову тему для сценарію, він разом з дружиною Рут (Айла Фішер) відправляється на спіритичний сеанс відомого медіума мадам Аркати (Джуді Денч). І та, до загального збентеження, викликає з того світу першу дружину Чарльза Ельвіру (Леслі Манн). Ельвіра надихає Чарльза, але Рут не в захваті від такого любовного трикутника з привидом.

Зараз Стівенса можна побачити на великому екрані в пригодницькому фільмі «Поклик пращурів» разом з легендарним Гаррісоном Фордом. Світова прем'єра комедії «Колишня з того світу» відбудеться у травні.