Новини фільмів про (2020)

1 липня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер казкової французької мелодрами «Русалка в Парижі» за участю акторів Ніколя Дювошеля та Мерилін Ліма розкриває, що його прем'єра в український кінотеатрах відбудеться за тиждень, 9 липня.

Читати далі...
5 березня 2020,  21:31 | Новини фільмів

Цієї весни на екрани повернеться справжня чотирилапа легенда, нагадує нам другий український трейлер сімейної драми «Лессі. Повернення додому».

Фільм німецького режисера Ханно Ольдердіссена буде рімейком відомої стрічки «Лессі повертається додому», яка стала культовою і лягла в основу серіалу, що транслювався на українських телеканалах не один рік. Він розповість історію міцної дружби коллі на прізвисько Лессі і хлопчика Флоріана (Ніко Маришка), яких розділяють життєві обставини. Але ніщо не зможе перешкодити їм знову возз'єднатися!

Сценарій цієї історії написала Яне Айнскоуг. Українська прем'єра картини «Лессі. Повернення додому» відбудеться 16 квітня.

14 лютого 2020,  18:18 | Новини фільмів

Пам'ятайте телесеріал 90-х про пригоди коллі на прізвисько Лессі? Ця добра собака повертається на екрани в пригодницькій кінострічці для всієї родини «Лессі. Повернення додому» від німецького режисера Ханно Ольдердіссена.

Драма Ольдердіссена буде рімейком фільму 1943 року «Лессі повертається додому» і розповість про Лессі, домашню улюбленицю сім'ї Тернерів. З молодшим сином її пов'язує особлива дружба. Одного разу родина повинна переїхати до іншого міста, але обставини не дозволяють взяти з собою Лессі... Що робити, коли собаку та її господарів розділяють сотні кілометрів? Лессі вирушає в дорогу, щоб зустрітися з рідними, навіть якщо шлях додому буде сповнений пригод, небезпек і дивних відкриттів.

На великі екрани фільм «Лессі. Повернення додому» прибуде навесні, 16 квітня.