Новини про фільм (2019)

25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
8 жовтня 2019,  00:58 | Оновлення

Пропонуємо подивитися цікавий український трейлер комедії «Трава зеленіша», який стартує в кінотатрах України з 17 жовтня (через півтора тижні).

Дві домогосподарки зі своїми псевдощасливими сім'ями живуть в ідеальному американському передмісті. Вони проводять будні, обговорюючи моду та плітки, а у вихідні ходять на барбекю до сусідів з нагоди чергового дня народження. Відчайдушно змагаючись за суспільне схвалення, дами створюють видимість невимушеної атмосфери і люб'язного спілкування навіть в доволі чудернацький спосіб. Так, коли одна робить кілька компліментів новонародженій доньці своєї подруги, інша альтруїстичним жестом дарує їй власну дитину.