Гоген на Таїті. У пошуках втраченого раю (2019)

У 1891 році Поль Гоген залишає Марсель та вирушає на Таїті.

Ця мандрівка стає для нього новим поштовхом у пошуку автентичності та свіжого погляду на звичайні речі, які він знайде серед мальовничих пейзажів далекого острова. Гоген вирушає за океан та потрапляє до нової цивілізації, повного антипода французької культури, яка з часом остаточно сформувала його стиль та перетворила на одного з найвидатніших художників сучасності.

Фільм «Гоген на Таїті» - це кіноподорож до французької Полінезії, де ми на власні очі побачимо те, що надихнуло Гогена на створення його найвідоміших картин: мальовничу природу, якою надихався художник та місцевих жителів, яких він обожнював.

Під час фільму ми прогуляємося найсучаснішими містами та кращими музеями Америки. За іронією долі, роботи художника, який втікав від західної цивілізації, сьогодні зберігаються у музеї мистецтва Метрополітен у Нью-Йорку, художньому інституті Чикаго, національній галереї мистецтва у Вашингтоні та музеї витончених мистецтв у Бостоні.

50%
0
50%
0

Жанр: документальний
Вікові обмеження: в Україні 0+
Тривалість: 1 г. 27 хв.
Країна: Італія

Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Гоген на Таїті. У пошуках втраченого раю». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Гоген на Таїті. У пошуках втраченого раю»

Написати коментар...
Написати коментар...

Гоген на Таїті. У пошуках втраченого раю, фільм 2019
Жанри: документальний
Італія