Новини фільмів про (2019)

1 березня 2020,  23:38 | Новини фільмів

Кьяра Мастроянні та Венсан Лакост опиняються в одному ліжку в романтичній драмі «Однієї чарівної ночі», яку написав і зняв Крістоф Оноре.

Марія (Мастроянні) парижанка, і цим все сказано. Вона заміжня та водночас насолоджується свободою і чоловічою увагою. Після сварки з чоловіком вона змушена ночувати в готелі навпроти своєї квартири, крізь вікно спостерігаючи за ним, і згадувати їхню історію кохання. У неї є лише одна чарівна ніч, аби вирішити, що робити далі, але непроханих порадників виявляється несподівано багато... і всі вони — її колишні коханці. Чи зможе Марія врятувати свій шлюб?

В український прокат французька стрічка «Однієї чарівної ночі» вийде в майбутній четвер, 5 березня, в один день зі ще однією французькою романтичною комедією «#ящетут». Яку з них ви чекаєте найбільше?

1 березня 2020,  23:11 | Новини фільмів

На честь першого дня весни представляємо фінальний трейлер французької романтичної кінострічки «#ящетут» від режисера Еріка ЛартігоПраво на ліво», «Родина Бельє»).

Шеф-повар Стефан (Ален Шаба) у тому віці, коли зазвичай люди досягають того, про що мріяли. І навіть якщо життя склалося не ідеально, то кардинально щось міняти вже запізно. Стефан належить саме до тієї категорії щасливчиків, у яких все склалося. Він знаний у країні професіонал своєї справи та власник ресторану, який дістався йому у спадок від батька. Найближчі його друзі — це два дорослі сини та колишня дружина. Але його життя перевертається з ніг на голову, коли Стефан закохується в таємничу Су (Пе Ду-на). Він побачив жінку в Instagram та сміливо вирушає до Сеулу, аби знайти її та познайомитися ближче.

Українська прем'єра фільму «#ящетут» відбудеться у четвер, 5 березня.

14 лютого 2020,  00:56 | Новини фільмів

Романтична комедія «#ящетут», чий дубльований трейлер вийшов у четвер, покаже веселі пригоди закоханого француза в Південній Кореї. Режисером цієї весняної історії став Ерік Лартіго.

Шеф-повар Стефан (Ален Шаба) у тому віці, коли зазвичай люди досягають того, про що мріяли. І навіть якщо життя склалося не ідеально, то кардинально щось міняти вже запізно. Стефан належить саме до тієї категорії щасливчиків, у яких все склалося. Він знаний у країні професіонал своєї справи та власник ресторану, який дістався йому у спадок від батька. Найближчі його друзі це два дорослі сини та колишня дружина. Але його життя перевертається з ніг на голову, коли Стефан закохується в таємничу Су (Пе Ду-на). Він побачив жінку в Instagram та сміливо вирушає до Сеулу, аби знайти її та познайомитися ближче.

Ален Шаба відомий завдяки кінострічкам «Астерікс і Обелікс: Місія Клеопатра», «Ніч у музеї 2» і «Наука сну», а Пе Ду-на ви могли бачити в фантастиці «Хмарний атлас». В український прокат фільм «#ящетут» вийде 5 березня.