Новини про фільм (2019)

Рецензія на фільм «Віваріум»
Ми всі живемо під ковпаком
9 липня 2020,  02:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки найгучніші голлівудські прем'єри терпляче чекають своєї години, тобто осені, куди їх переніс коронавірус, на екрани виходять малобюджетні фільми, і найдивнішим з них можна сміливо назвати «Віваріум» режисера Лоркана Фіннегана. Згідно з визначенням, віваріумом називають контейнер чи конструкцію, адаптовану для того, щоб в ній в напівприродних умовах жили тварини для спостереження за ними або в якості домашніх звіряток. Як тераріум чи акваріум. Тільки у випадку з фільмом «Віваріум» під ковпак тут поміщають реальних людей. Дуже схожих на нас з вами...

Читати далі...
20 лютого 2020,  17:30 | Новини фільмів

Зірка дилогії «Зомбіленд» Джессі Айзенберг та зірка горора «Чорне Різдво» Імоджен Путс шукають свій ідеальний дім, а потрапляють в справжнє пекло в українському трейлері драматичного трилера «Віваріум».

Кінострічка режисера Лоркана Фіннегана показує, як молода пара (Айзенберг і Путс) відправляється в новий квартал, щоб придбати будинок своєї мрії. Там вони зустрічають дивного ріелтора (Джонатан Аріс з хітового серіалу «Шерлок»), який показує парі будинок номер 9. Вони вирішують подумати над цією пропозицією, але в результаті опиняються в пастці в лабіринті з однакових будинків і змушені оселитися в тому самому будинку номер 9. Події приймають ще більш незвичайний оборот, коли на порозі будинку вони знаходять новонароджену дитину, яку повинні виростити.

В український прокат «Віваріум» вийде 26 березня.

27 січня 2020,  19:45 | Новини фільмів

Вони просто хотіли знайти свій дім. Дивимося дуже дивний трейлер драматичного трилера «Віваріум» з Джессі Айзенбергом та Імоджен Путс.

Фільм «Віваріум» слідує за молодою парою (Айзенберг і Путс), яка відправляється на пошуки свого ідеального будинку. Вони приїжджають в новий квартал під назвою Yonder, де загадковий ріелтор (Джонатан Аріс з серіалу «Шерлок») показує їм будинок номер 9. Герої вирішують обміркувати цю пропозицію, але незабаром виявляють, що квартал не випускає їх, і їм не залишається нічого іншого, як оселитися в тому домі. Події приймають ще більш дивний поворот, коли на порозі пара знаходить новонародженого хлопчика з запискою, що коли вони його виростять, їх відпустять на свободу.

Прем'єра нового трилера від ірландського режисера Лоркана Фіннегана відбулася в минулому році на Канському кінофестивалі. У світовий прокат він виходить у березні. Дата його української прем'єри поки не повідомляється.