Новини про фільм (2019)

22 листопада 2019,  19:42 | Новини фільмів

Зірка супергеройського екшена «Чорна пантера» Чедвік Боузман переслідує злочинця в метро в першому фрагменті гостросюжетного бойовика «21 міст», до прем'єри якого залишилося менше тижня.

Фільм від режисера Браяна Кірка і продюсерів Ентоні і Джо Руссо покаже Боузмана в образі знаменитого детектива нью-йоркської поліції, який опиняється в центрі масштабної операції з полювання на вбивць двох поліцейських. Щоб не дати вбивцям піти з Манхеттена, він віддає наказ вперше в історії перекрити для руху всі мости острова, яких налічується 21. І в новому фрагменті він відважно кидається в погоню за одним з них.

Дивіться також фінальний трейлер фільму «21 міст». У кіно з 28 листопада.

19 листопада 2019,  19:07 | Новини фільмів

Кінокомпанія STX Entertainment, яка подарувала нам фільми «Шахрайки з Волл-стріт» і «М'ята», поділилася фінальним трейлером екшен-трилера «21 міст» за участю зірки блокбастера «Чорна пантера» Чедвіка Боузмана.

Фільм, який продюсують режисери блокбастера «Месники: Завершення» Ентоні і Джо Руссо, розповідає про знаменитого детектива нью-йоркської поліції (Боузман), який стає учасником масштабної операції з полювання на вбивць двох поліцейських. Коли ситуація загострюється, влада вирішує вжити надзвичайних заходів, щоб не дати вбивцям піти з Мангеттена, — вперше в історії перекрити для руху усі 21 міст острова. Тепер, коли Мангеттен заблокований на в'їзд та виїзд, герою доведеться самостійно з'ясувати, хто є хто в цьому місті.

Разом з Боузманом в цій напруженій історії зіграють Сієнна Міллер, Тейлор Кітч і Дж.К. Сіммонс. Українська прем'єра фільму «21 міст» переїхала на кінець осені і тепер відбудеться 28 листопада.

25 вересня 2019,  19:02 | Новини фільмів

Разом з релізом другого українського трейлера гостросюжетного фільму Браяна Кірка «21 міст» стало відомо, що його прем'єра переїхала на місяць вперед і тепер очікується 28 листопада.

Головну роль у кримінальному трилері «21 міст» виконує зірка супергеройського екшену «Чорна пантера» Чедвік Боузман. Він грає знаменитого детектива з нью-йоркської поліції, який стає учасником масштабної операції з полювання на вбивць двох поліцейських. Коли ситуація загострюється, влада вирішує прийняти надзвичайні заходи, щоб не дати вбивцям утікти з Мангеттена, вперше в історії перекрити для руху всі 21 мостів острова. Тепер, коли Мангеттен заблокований на в'їзд та виїзд, герою доведеться самостійно з'ясувати, хто є хто в цьому місті.

Продюсерами трилера «21 міст» виступають режисери блокбастера «Месники: Завершення» Ентоні та Джо Руссо. Компанію Боузману тут складуть Сієнна Міллер, Тейлор Кітч і Дж.К. Сіммонс.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
10 червня 2019,  22:51 | Оновлення

Вийшов український трейлер кримінального трилера «21 міст» з Чедвіком БоузманомЧорна Пантера») у головній ролі.

Головний герой – поліцейський з Нью-Йорка із зруйнованою репутацією. У нього з'являється шанс очистити своє ім'я, якщо тільки йому вдасться знайти місцевого вбивцю «копів». В ході розслідування герой викриває масштабну змову, яка пов'язує його колег зі злочинним світом, і виявляє, що весь Манхеттен став для нього однією великою пасткою.

У картині знімалися Сієнна МіллерСнайпер»), Тейлор КітчСправжній детектив»), Дж. К. СіммонсЛіга справедливості»). Режисером картини виступив Брайан КіркГра престолів»). В український прокат «21 міст» вийде 24 жовтня.

25 квітня 2019,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Чорна пантера» Чедвік Боузман втілює копа, який ловить вбивць копів, в офіційному трейлері гостросюжетного бойовика «21 міст».

Фільм «21 міст» («21 Bridges») слідує за заслуженим детективом поліції Нью-Йорка (Боузман), чий батько загинув на службі. Його кличуть очолити полювання на двох вбивць копів, в ході якого він розкриває несподівану і масштабну змову. Події цієї ночі приносять сумніви в тому, на кого він полює, а хто веде полювання на нього. Коли ситуація загострюється, він вирішує прийняти екстремальні заходи, і щоб вбивці не змогли втекти від правоохоронних органів, вночі перекривають 21 міст, який веде з острова Мангеттен.

В український прокат фільм Браяна Кірка, де разом з Боузманом зіграють Сієнна Міллер, Тейлор Кітч та Дж.К. Сіммонс, вийде у липні.