Новини про фільм (2021)

12 березня 2024,  15:55 | Новини фільмів

Новий промо-ролик пригодницької стрічки «Мисливці на привидів: Крижана імперія» задає її акторам питання про те, чи колись вони зіштовхувалися з паранормальними явищами у своєму житті. І відповіді вас здивують.

Читати далі...
30 січня 2024,  19:21 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures представила повноцінний трейлер очікуваного науково-фантастичного екшену «Мисливці на привидів: Крижана імперія», що об'єднує дві команди мисливців перед обличчям крижаного Апокаліпсиса.

Читати далі...
21 березня 2023,  12:26 | Новини фільмів

Кінокомпанія Sony Pictures повідомила про початок знімального процесу продовження науково-фантастичної стрічки «Мисливці на привидів: З того світу», що отримало назву «Мисливці на привидів: Пекельна кухня» («Ghostbusters Hell's Kitchen»).

Читати далі...
20 жовтня 2021,  15:25 | Оновлення

З'явився третій український трейлер нової частини фантастичних пригод з оригінальною всесвіту Мисливців за привидами – «Мисливці на привидів: З того світу»! В кінотеатрах фантастичні пригоди стартують з 18 листопада.

Читати далі...
6 серпня 2021,  10:56 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер нової частини фантастичних пригод з оригінального всесвіту Мисливців за привидами – «Мисливці на привидів: З того світу»! В кінотеатрах України фільм вийде з 11 листопада.

Читати далі...
26 квітня 2021,  00:23 | Оновлення

Біллу Мюррею показали фрагмент нового фільму «Мисливці за привидами: З того світу» (в кінотеатрах України з 11 листопада) в якому головний герой зустрічає Міні-Зефірчіков вперше. Давайте разом подивимося на реакцію актора!

13 квітня 2021,  15:12 | Оновлення

Голлівудська студія Sony Pictures опублікувала кумедне відео, де Пол Радд в ролі його персонажа приходить в супермаркет і бачить, як на одній з полиць починають ворушитися маршмеллоу. Згодом з однієї з упаковок вилазить мініатюрна копія Міні-Зефірчіка, який кусає Пола за палець, а компанія з інших Міні-Зефірчіков влаштовує вечірку в супермаркеті!

Нагадаємо, нова частина культової франшизи «Мисливці за привидами: З того світу» вийде у кіно вже цієї осені!

Читати далі...
22 квітня 2020,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Погана новина для шанувальників Тома Гарді та його іншопланетного паразита. У зв'язку з коронавірусом дата релізу супергеройського екшену «Веном 2» була перенесена з цієї осені аж на літо 2021 року.

Читати далі...
9 квітня 2020,  22:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Запасаємося терпінням знову. У світлі світової пандемії коронавірусу кіностудія Sony Pictures вирішила перенести дати прем'єр своїх очікуваних проектів «Морбіус» та «Мисливці на привидів: З того світу» на наступний рік.

Читати далі...
21 лютого 2020,  19:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Колеги по фільму «Телеведучий: Легенда про Рона Бургунді» Вілл Феррелл і Пол Радд підписалися на головні ролі в новому міні-серіалі «Психіатр по сусідству».

Читати далі...
6 лютого 2020,  21:55 | Новини зірок

Компанія Jeep вирішила порадувати всіх шанувальників легендарного актора Білла Мюррея та його культового фільму «День бабака», знявши на нього пародію для свого рекламного ролика, який показали на Супербоулі.

Пам'ятаєте ту комедійну драму «День бабака», в якій герой Мюррея потрапив у часову петлю і був змушений проживати один і той же день в нудному маленькому містечку знову і знову? Через багато років актор знову потрапляє в ту саму часову петлю, але з однією відмінністю тепер він знаходить на головній вулиці містечка новий Jeep Gladiator. Сівши за його кермо разом з тим самим бабаком, Мюррей більше не переживає про те, що день повторюється, оскільки тепер кожен день на них чекають нові захоплюючі пригоди.

Восени Мюррей знову зіграв самого себе в комедійному екшені «Зомбіленд: Подвійний постріл», а також він нещодавно знявся в фільмі Джима Джармуша «Мертві не вмирають». З нетерпінням чекаємо на його повернення в нових «Мисливцях на привидів», чия прем'єра відбудеться влітку.

9 грудня 2019,  18:53 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Пол Радд відкриває стару пастку для привидів у першому трейлері науково-фантастичного фільму Джейсона Райтмана «Мисливці на привидів: З того світу».

Успадкувавши старий покинутий будинок, родина, яку втілюють Керрі Кун, Маккенна Грейс та Фінн Вулфард, переїздить у маленьке містечко. Їхня поява збігається у часі з надзвичайною активністю паранормальних сил, які перевертають звичне життя довкола з ніг на голову. Час настав! Нове покоління мисливців на привидів має будь що з’ясувати природу таємничого спадку і ліквідувати наслідки небувалих масштабів!

Разом з релізом трейлера стало відомо, що в українські кінотеатри пригода «Мисливці на привидів: З того світу» прибуде наступного літа, 9 липня.

28 червня 2019,  15:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Месники: Завершення» Пол Радд поділився відеоповідомленням, де розкрив, що візьме участь у зйомках науково-фантастичного фільму «Мисливці за привидами 3».

Читати далі...
17 січня 2019,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернет потрапив перший тизер паранормальної комедії «Мисливці за привидами 3», яка буде продовженням оригінальної дилогії, а не нещодавнього перезапуску.

Читати далі...