Новини фільмів про (2019)

30 травня 2019,  23:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона тебе захистить, поки будеш її слухатися. Прибув дубльований трейлер науково-фантастичного фільму Гранта Сп'ютора «Дитя робота», де владу у світі захопили роботи.

Епідемія знищила життя на Землі. Єдиний шлях до спасіння – бункер, де робот-гуманоїд «Мати» (Роуз Бірн) повинен виховати у безпеці дитину. Дівчинка (Клара Ругор) росте здоровою та нічого не потребує. Вона ніколи не виходила назовні та не бачила інших людей, але її не полишають думки про світ, що існує поза межами бункера. Одного разу життя дівчини повністю змінюється, коли на порозі з’являється жінка (Гіларі Свонк) із проханням про допомогу…

Українські глядачі зможуть побачити «Дитя робота» в кінотеатрах з 20 червня.

13 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому», фільмів жахів «Воно 2» і «Хижаки», бойовика «Джон Уік 3», а також дубльовані трейлери комедійної драми «Річард говорить „Прощавай“» та біографічної мелодрами «Віта і Вірджинія».

Читати далі...
13 травня 2019,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Гіларі Свенк б'ється з армією роботів у науково-фантастичному трилері «Дитя робота».

«Дитя робота» («I Am Mother») розповідає про юну дівчину (Клара Ругор-Ларсен), яка є першою в новому поколінні людей, що збирається виростити Мати (Роуз Бірн), робот, створений знову населити землю після вимирання людства. Але унікальні стосунки пари опиняються під загрозою, коли у їхній бункер прибуває поранена незнайомка (Гіларі Свенк) і розповідає Дочці інформацію, яка суперечить усьому, що їй говорила її Мати.

Прем'єра фільму Гранта Спатора на платформі Netflix відбудеться 7 червня.

На початку року Бірн можна було побачити у кінотеатрах України в сімейній драмі «Родина за хвилину», де компанію їй склав Марк Волберг.