Новини про фільм (2018)

24 січня 2020,  18:20 | Новини фільмів

Наприкінці зими на великі екрани вийде новий фільм Романа Поланські «Офіцер і шпигун», заснований на біографії Альфреда Дрейфуса, несправедливо звинуваченого в шпигунстві на німецьку розвідку.

Біографічна драма Поланські покаже, як 5 січня 1895 капітан Альфред Дрейфус (зірка фільмів «Мрійники» і «Чесний чоловік» Луї Гаррель), молодий перспективний офіцер, звинувачений в шпигунстві на користь Німеччини, був засуджений до довічного ув'язнення на острові Диявола. Серед свідків його приниження заслужений полковник Жорж Пікварт (лауреат премії «Оскар» Жан Дюжарден), який стає керівником військового контррозвідувального відділу, що стежив за Дрейфусом. Але коли Пікварт розуміє, що секрети Франції все ще передаються німцям, він опиняється втягнутим в небезпечний лабіринт обману і корупції, що загрожує не тільки його честі, а і його життю.

В український прокат байопік «Офіцер і шпигун» вийде 27 лютого.

18 лютого 2019,  17:28 | Оновлення

У мережі з'явився україномовний трейлер незвичайної трагікомедії «Чесна людина» з дочкою Джонні Деппа Лілі-Роуз.

В основу сюжету фільму покладено історію про смерть, любов та зраду. Головний герой стрічки опиняється у любовному трикутнику. При цьому кожен учасник його, перш за все, любить себе.

У головних ролях у фільмі, крім Лілі-Роуз Депп, знялися Луі Гаррель та Летіція Каста. Фільм «Чесна людина» в українському прокаті з'явиться з 14 березня.

8 січня 2019,  20:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Луї Гаррель опиняється в любовному трикутнику з Летицією Кастою та Лілі-Роуз Депп в трейлері французької мелодрами «Чесна людина».

Картина «Чесна людина», друга повнометражна режисерська робота Гарреля після фільму «Друзі», є дивною, але романтичною історією, яка слідує за любовними пригодами нерішучого тридцятирічного Абеля (Гаррель). Він зустрічається з маніпулятивною вдовою Маріанною (Каста), як раптом в його життя повертається вперта молода дівчина Ів (Депп).

Кілька років тому Гаррель і Депп знялися разом у фентезійній драмі «Планетаріум».

У кінці року на екрани вийде нова адаптація роману Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки», де Гаррель зіграє разом з Меріл Стріп, Еммою Вотсон і Сіршею Ронан.