Новини про фільм (2019)

19 квітня 2020,  01:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Г'ю Джекман розкрив, що він відмовився від ролі у фільмі «Кішки», але Інтернет не міг залишити цю новину в спокої просто так.

Читати далі...
25 січня 2020,  21:47 | Новини фільмів

Популярна американська співачка Тейлор Свіфт показує свій непростий шлях до самої себе в трейлері документальної стрічки «Міс Американа» від Netflix, яка була представлена ​​на кінофестивалі «Санденс».

У трейлері фільму, який зняла володарка премії «Еммі» Лана Вілсон, Свіфт розповідає, що все її життя її «вчили» бути «хорошою дівчинкою, не висловлювати своєї думки, посміхатися, махати і всім говорити дякую». Вона стала цією гарною дівчинкою, але публіці було цього не достатньо. Після цих слів на з'являються різні бридкі фрази, що їх говорили на адресу молодої співачки представники медіа, і коли це стало для неї нестерпним, Свіфт пропала на рік і вирушила у подорож, щоб знайти себе справжню, знайти своє щастя і зробити епічний камбек.

Прем'єра картини «Міс Американа» в Інтернеті відбудеться 31 січня. Нещодавно Свіфт можна було побачити в мюзиклі Тома Гупера «Кішки» разом з Ідрісом Ельбою, Джуді Денч, Іеном МакКелленом та Ребел Вілсон.

17 січня 2020,  18:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Цицьки вгору»! На цьому тижні «Дуже пізнє шоу» і його ведучий Джеймс Корден порадували нас епічним кросовером всесвіту Marvel з популярним комедійним серіалом «Дивовижна місіс Мейзел».

Читати далі...
5 січня 2020,  21:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярна американська співачка Тейлор Свіфт записала пісню «Beautiful Ghosts» для саундтрека мюзиклу «Кішки», де вона також виконала одну з ролей.

Читати далі...
20 грудня 2019,  18:11 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Дженніфер Гадсон збирається поповнити свою колекцію нагород ще однією золотою статуеткою, на що відверто натякає дебютний тизер-трейлер байопіка про Арету Франклін «Повага».

Біографічна драма режисера Лізл Томмі отримала свою назву на честь найвідомішого хіта Франклін «Respect», і саме йому присвячений перший тизер. У ньому Гадсон з'являється в образі легендарної співачки з її фірмовою високою зачіскою і виконує кілька рядків пісні «Respect» в яскравому світлі софітів на тлі гігантської назви байопіка, вимагаючи до себе поваги.

Світова прем'єра фільму «Повага» відбудеться в серпні 2020 року. Поки не повідомляється, коли він вийде в український прокат. Зате наступного тижня Гадсон можна буде побачити на великому екрані в мюзиклі «Кішки».

17 грудня 2019,  17:33 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Гадсон виконує знамениту пісню «Memory» в новому українському ТБ-ролику мюзиклу «Кішки».

Новий мюзикл від оскароносного режисера фільму «Знедолені» Тома Гупера розповідає про щорічний грандіозний котячий бал, де збираються кішки з «Племені обраних» з різних куточків землі. Всі вони різні: породисті й безпородні, юні і старі, домашні улюбленці і бездомні. Коли вони збираються разом, кожна кішка розповідає про себе — чим же вона так виняткова і за що її можна вважати обраною.

В кінотеатри України «Кішки» увірвуться 26 грудня.

11 грудня 2019,  01:10 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пісня «Into the Unknown» з діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» підтвердила свій статус, отримавши номінацію на премію «Золотий глобус». Які композиції склали їй компанію в номінації?

Читати далі...
10 грудня 2019,  16:17 | Новини фільмів

Голлівудський мюзикл «Кішки» обзавівся офіційним українським ТБ-роликом, який повідомляє, що потрібно ловити свій момент, щоб засяяти на весь світ.

Новий мюзикл від режисера оскароносної картини «Знедолені» Тома Гупера ґрунтується на знаменитій бродвейській постановці Ендрю Ллойда Веббера і розповідає про те, як коти й кішки з «Племені обраних» (Франческа Гейворд, Тейлор Свіфт, Ідріс Ельба, Ребел Вілсон, Іен МакКеллен, Джеймс Корден, Дженніфер Гадсон, Джейсон Деруло) прибувають на щорічний бал, де Стара Д'ютерономі (Джуді Денч) збирається оголосити, хто з них заслужив нове життя.

Нові кадри мюзиклу «Кішки» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 26 грудня.

29 листопада 2019,  16:04 | Новини фільмів

Масштабне святкове дійство під назвою «Кішки» отримало свій другий дубльований трейлер, де люди-кішки шукають своє місце в цьому величезному світі.

Музична кінокартина «Кішки» буде адаптацією знаменитого мюзиклу Ендрю Ллойда Веббера, яку зняв режисер оскароносних фільмів «Знедолені» та «Король говорить» Том Гупер. Її головною героїнею буде кішка на ім'я Вікторія (Франческа Гейворд), яка опиняється на щорічному котячому балі, куди з усього світу прибувають коти й кішки з «Племені обраних» (Тейлор Свіфт, Ідріс Ельба, Ребел Вілсон, Джуді Денч, Іен МакКеллен, Джеймс Корден, Дженніфер Гадсон), кожен з яких розповідає про своє минуле і свої мрії.

Українська прем'єра мюзиклу «Кішки» відбудеться наприкінці року, 26 грудня.

22 листопада 2019,  18:01 | Новини фільмів

Ви запрошені на найбільш радісну подію святкового сезону. Студія Universal Pictures представила другий офіційний трейлер своєї масштабної музичною кінострічки «Кішки», адаптації знаменитого мюзиклу Ендрю Ллойда Веббера.

Новий мюзикл від режисера оскароносного фільму «Знедолені» Тома Гупера був створений за допомогою новітніх технологій, гігантських декорацій і незвичайних танцювальних номерів. Він повідає історію про щорічний котячий бал, куди з усього світу прибувають коти і кішки з «Племені обраних», щоб обрати нового лідера. У кожного кандидата, яких втілюють Тейлор Свіфт, Ідріс Ельба, Ребел Вілсон, Джуді Денч, Іен МакКеллен, Джеймс Корден, Дженніфер Гадсон і Франческа Гейворд, є своя історія і своя таємниця.

Разом з трейлером стало відомо, що українська прем'єра фільму «Кішки» очікується перед Новим роком, 26 грудня.

16 вересня 2019,  16:03 | Новини фільмів

Намагаємося вгадати, які зірки ховаються під котячим хутром і вусами на нових кадрах очікуваного мюзиклу «Кішки», який влаштує нам справжнє шоу перед Новим роком.

Читати далі...
24 липня 2019,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний мюзикл драматурга Ендрю Ллойда Веббера оживе на великому екрані у фільмі «Кішки», в якому знялися Тейлор Свіфт, Ідріс Ельба, Джуді Денч, Іен МакКеллен, Дженніфер Гадсон і Джеймс Корден.

Мюзикл, режисером якого виступає лауреат премії «Оскар» Том Гупер, за допомогою сучасних технологій, гігантських незвичайних декорацій та незвичайних танцювальних номерів розповість історію про щорічний котячий бал, куди з усього світу прибувають коти і кішки з «Племені обраних», щоб вибрати нового лідера. У кожного кандидата є своя історія і своя таємниця.

Разом з виходом дубльованого трейлера стало відомо, що українська прем'єра мюзиклу «Кішки» відбудеться 5 березня 2020 року.

19 липня 2019,  01:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal поділилася офіційним трейлером свого очікуваного мюзиклу «Кішки», який зібрав зірковий каст. Але чи зможете ви впізнати відомих акторів з хутром та котячими вусами?

Лауреат премії «Оскар» Том Гупер переносить на великий екран знаменитий мюзикл Ендрю Ллойда Веббера за допомогою сучасних технологій та неймовірних постановок, оживляючи історію про грандіозний котячий бал, на який прибувають кішки з «Племені обраних» з різних куточків землі. Всіх їх об'єднує бажання знайти своє місце в світі і бути прийнятими.

Ролі котів та кішок тут виконують Ідріс Ельба, Ребел Вілсон, Джуді Денч, Іен МакКеллен, Джеймс Корден, Тейлор Свіфт, Дженніфер Гадсон та Франческа Гейвард.

У світовий прокат фентезійний мюзикл «Кішки» вийде у грудні.

17 липня 2019,  19:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приготуйтеся бути приголомшеними. Володар премії «Оскар» Том Гупер знімає адаптацію відомого бродвейського мюзиклу Ендрю Ллойда Веббера «Кішки» з голлівудським розмахом.

Відео про створення мюзиклу про грандіозний котячий бал, на який прибувають кішки з «Племені обраних» з різних куточків землі, показує, як Тейлор Свіфт, Ідріс Ельба, Ребел Вілсон, Дженніфер Гадсон, Джеймс Корден, Джуді Денч та Іен МакКеллен репетирують свої номери на тлі гігантських декорацій і розповідають про свою любов до цієї історії про бажання бути прийнятими в суспільстві та до музичного театру в цілому.

Наприкінці відео повідомляє, що трейлер «Кішок» вийде вже цієї п'ятниці, 19 липня. Світова прем'єра фільму відбудеться у грудні.