Новини про фільм (2018)

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
18 березня 2019,  11:45 | Оновлення

У мережі з'явився український трейлер фільму «Код „Червоний“» від режисера Тревора Нанна.

Сюжет фільму присвячений реальній людині — шпигунці Меліті Норвуд (правда в стрічці її зватимуть інакше, Джоан Стенлі). Вона з кінця 30-х років минулого століття передавала радянській розвідці секретну інформацію про проведені дослідження в Великій Британії в області ядерних технологій.

Дивіться фільм «Код „Червоний“» в кінотеатрах з 18 квітня.

19 січня 2019,  14:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джуді Денч і Софі Куксон втілюють британську шпигунку Джоан Стенлі, яка працювала на КДБ, в першому трейлері біографічної картини «Код „Червоний“».

Події цього біографічного трилера починаються в 2000 році, коли Джоан Стенлі (Денч) вже знаходиться на пенсії і веде тихе життя в передмісті. Раптом її заарештовує MI5 і звинувачує в тому, що в свої молоді роки вона шпигувала на користь СРСР. Далі сюжет відправляє нас в 1938 рік, коли Джоан (Куксон) була студенткою Кембріджа і закохалася в молодого комуніста Лео (Том Г'юз з серіалу «Вікторія»), чиї погляди показали їй світ під новим кутом. Працюючи в часи Другої світової війни в секретному центрі ядерних досліджень, Джоан розуміє, що світ знаходиться на межі взаємного знищення. Жінка повинна вирішити, чи може вона зрадити власну країну та своїх близьких заради їх порятунку.

Українська прем'єра нового фільму режисера Тревора НаннаКороль Лір», «Леді Джейн», «Дванадцята ніч або що завгодно»), знятого за сценарієм Ліндсей Шаперо, очікується 25 квітня.