Новини фільмів про (2020)

30 червня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарна новина для всіх шанувальників актора Бена Аффлека. Його нова спортивна драма «Поза грою» стала доступна до перегляду на Megogo.

Читати далі...
2 березня 2020,  18:21 | Новини фільмів

Ви готові відправитися в казкову подорож до «Таємничого саду»? Тоді швидше дивіться новий український трейлер сімейного фентезі режисера Марка Мандена, заснованого на знаменитому романі Френсіс Годжсон Бернетт.

Нова фентезійна пригода від продюсера хітових франшиз «Гаррі Поттер» і «Паддінгтон» Девіда Геймана розповість про 10-річну дівчинку-сироту Мері Леннокс (Діксі Егерікс), яку після смерті батьків через спалах холери в Індії відправляють до суворого дядька Арчібальда Крейвена (лауреат премії «Оскар» Колін Ферт) в його похмурий маєток Місселтвейт, що розташовується в глибині Йоркширських боліт. Там вона заводить дружбу зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), і одного разу вони разом відправляються в чарівний сад, який Мері знаходить за високим муром недалеко від маєтку.

У фільмі Мандена також зіграє номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс. Українська прем'єра фентезі «Таємничий сад» очікується 7 травня. В той же день в український прокат вийде спортивна драма з Беном Аффлеком «Поза грою».

5 лютого 2020,  16:45 | Новини фільмів

У вівторок студія Warner Bros. Pictures представила другий трейлер драматичного фільму Гевіна О'Коннора «Поза грою», головного героя якого втілює володар двох премій «Оскар» Бен Аффлек.

У новому фільмі режисера трилера «Аудитор» Аффлек втілює розбитого чоловіка на ім'я Джек Каннінгем, який в старшій школі був зіркою баскетболу з великим майбутнім, але потім раптом закинув спорт і пішов. Джек топить жахливу втрату в алкоголі, і його життя нагадує руїни, коли його звуть стати тренером баскетбольної команди в рідній школі. Команда починає перемагати, і Джек отримує другий шанс виправити своє життя. Але чи буде цього достатньо, щоб він встав на шлях спокути?

Компанію Аффлеку в цій історії складуть Яніна Гаванкар, Лукас Гейдж і Гейз МакАртур. Українська прем'єра драми «Поза грою» повинна відбутися в травні, так що чекаємо релізу її дубльованого трейлера.

14 листопада 2019,  17:36 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Бен Аффлек поділився першим трейлером фільму «Поза грою», який розповість «історію стійкості та спокути».

Нова кіноробота режисера трилера «Аудитор» Гевіна О'Коннора буде спортивною драмою про Джека Каннінгема (Аффлек), чиє життя колись було сповнене можливостей. У старшій школі він був зіркою баскетболу з великим майбутнім, але потім раптово закинув спорт і пішов. Тепер життя Джека йде по спіралі вниз; він топить жахливу втрату в алкоголі, що призводить до руйнування його шлюбу. Коли його кличуть стати тренером баскетбольної команди у рідній школі, він знехотя погоджується, чим дивує сам себе. Проте його команда починає перемагати, і чоловік отримує другий шанс виправити своє життя.

У світовий прокат картина «Поза грою» вийде у березні 2020 року. Чекаємо на оголошення дати його української прем'єри.