Новини про фільм (2019)

13 березня 2024,  18:41 | Кастінг

Нова стрічка режисера Арі Астера «Eddington» зібрала зірковий акторський склад на чолі з лавреатами премії «Оскар» Хоакіном Феніксом та Еммою Стоун.

Читати далі...
21 липня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Зірка культового горору «Сонцестояння» Флоренс П'ю знову опиняється у заручниках у дивного культу у другому трейлері драматичного трилера «Не хвилюйся, серденько», де її чоловіка зіграє відомий співак Гаррі Стайлс.

Читати далі...
1 липня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Схиліться перед новою Королевою Травня! Аріана Гранде офіційно стала головною прихильницею культового фільму жахів «Сонцестояння», обравши його в якості теми для вечірки на свій 27-й день народження.

Читати далі...
25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
13 серпня 2019,  23:49 | Новини фільмів

Презентуємо офіційний український трейлер очікуваної драми Грети Гервіг «Маленькі жінки», в якій зіграли Сірша Ронан, Емма Вотсон, Тімоті Шаламе, Флоренс П'ю, Елайза Сканлен, Лора Дерн і сама Меріл Стріп.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Сонцестояння»
Ласкаво просимо на язичницьке свято
31 липня 2019,  01:57 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви коли-небудь були в Швеції? Які асоціації виникають у вас при згадці цієї країни? Світловолосі вікінги, затишні міста, мальовничі пейзажі і детективні романи, від яких стигне кров? А як щодо свята «Сонцестояння»? Звучить безневинно? Стривайте, поки ви побачите це свято очима режисера горора «Спадковість» Арі Астера. Він приготував для вас щось особливе, що може буквально звести вас з розуму. І зовсім не в приємному плані.

Читати далі...
25 липня 2019,  16:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через тиждень вам буде дуже страшно. Новий український трейлер горора «Сонцестояння» повідомляє, що його прем'єра переїхала на 1 серпня.

«Сонцестояння» слідує за молодою парою (Флоренс П'ю і Джек Рейнор), яка вирушає у літню відпустку до Швецію, щоб відволіктися від недавнього горя. Вони зупиняються в мальовничому селі, чиї обстановка і жителі підкорюють головних героїв своїми традиціями та колоритом. Гостинні шведи запрошують пару залишитися на їхній щорічний фестиваль, присвячений літньому сонцестоянню. Але незабаром свято перетворюється на моторошний кошмар, коли дівчина розуміє, що вони опинилися в центрі небезпечного язичницького культу.

Режисером і сценаристом цієї моторошної історії виступає Арі Астер, який зняв минулорічний фільм жахів «Спадковість».

31 травня 2019,  00:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте відправитися на традиційний шведський фестиваль у глибинку? Тоді дивіться другий український трейлер горора Арі Астера «Сонцестояння».

Молода пара Дані та Крістіан (Флоренс П'ю і Джек Рейнор) вирішує відправитися у подорож, оскільки дівчина нещодавно пережила смерть батьків. Опинившись в мальовничому шведському селі, жителі якого готуються провести традиційний сезонний обряд, головні герої залишаються, щоб взяти у ньому участь, але незабаром сонячне свято перетворюється на кривавий кошмар, і Дані відчайдушно намагається втекти, розуміючи, що вони потрапили сюди не просто так.

Українська прем'єра «Сонцестояння» відбудеться 18 липня.

20 травня 2019,  19:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов перший трейлер фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви», ретроспективний трейлер супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс», трейлер бойовика «Падіння янгола», а також нові трейлери мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Playmobil Фільм» та горора «Сонцестояння».

Читати далі...
15 травня 2019,  00:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нехай почнуться святкування! Американська кінокомпанія незалежного кіно A24 поділилася офіційним трейлером свого сонячного фільму жахів «Сонцестояння», який розповість про небезпечний культ.

Читати далі...
2 травня 2019,  12:57 | Оновлення

Арі Астер, постановник жахаючої «Спадковості», приготував новий фільм. Цього разу на тему культів і літніх свят. Судячи з усього, очікується «Плетена людина» XXI століття, де за милими усмішками і легкими нарядами ховаються страх і смерть.

Головні герої хоррора «Сонцестояння» (Midsommer) – молода пара у виконанні Флоренс П'ю і Джека Рейнора. Вони приїжджають до Швеції, де планують відпочити і насолодитися видами природи. Попутно вони хочуть відвідати старого приятеля, який живе в невеликому селі, де якраз проходить літній фестиваль.

Незабаром з'ясовується, що зі святом пов'язаний місцевий язичницький культ і безтурботний відпочинок перетвориться на жорстоке і нещадне змагання не на життя, а на смерть.

В українському прокаті «Сонцестояння» з 18 липня.

19 березня 2019,  15:29 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Молода британська актриса Флоренс П'ю веде переговори щодо ключової ролі в сольному супергеройському екшені від Marvel Studios «Чорна вдова».

Читати далі...