Новини про фільм (2019)

11 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери комедійного екшена «Погані хлопці назавжди», діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» і пригодницької кінострічки «Аеронавти», а також дебютні трейлери науково-фантастичного горора «Людина-невидимка» і нового піксарівського мультфільму «Душа».

Читати далі...
4 листопада 2019,  19:14 | Новини фільмів

Чим більша мрія, тим вища її ціна. Стримінговий сервіс Apple TV+ щойно представив офіційний трейлер біографічної драми «Банкір», головні ролі в якій виконують Семюел Л. Джексон і Ентоні Макі.

Події фільму режисера Джорджа Нолфі розвиваються в Лос-Анджелесі у 1950-х роках. Це історія двох афроамериканських бізнес-партнерів Джо Морріса та Бернарда Гарретта (Джексон і Макі), які заснували успішне агентство нерухомості і вирішують розширитися, купивши банк. Але оскільки в США процвітає расизм і сегрегація, вони наймають підставного білого керівника для їхньої компанії Метта Стайнера (Ніколас Голт), а самі прикидаються простими водієм і прибиральником. Проте на вершині успіху над ними нависає загроза викриття.

Світова прем'єра байопіку «Банкір» відбудеться в листопаді на кінофестивалі AFI Fest, а в американський прокат він вийде 6 грудня. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

7 жовтня 2019,  20:01 | Новини фільмів

Зірки всесвіту Marvel та супергеройського екшену «Перший месник: Друга війна» Семюел Л. Джексон і Ентоні Макі возз'єднуються на першому кадрі біографічного фільму «Банкір».

Читати далі...