Новини фільмів про (2008)

1 травня 2020,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Святкування річниці супергеройського блокбастера «Месники: Завершення» було б неповним, якби брати Руссо не згадали про один з найбільш емоційних моментів в кадрі і поза ним — прощання Роберта Дауні мол. з роллю Залізної людини.

Читати далі...
14 квітня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський блокбастер «Месники: Завершення» став головним фільмом десятиліття і, здається, вже був досліджений шанувальниками коміксів кадр за кадром, але навіть найуважніші з них пропустили ще одну пасхалка про Тоні Старка.

Читати далі...
17 березня 2020,  20:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В супергеройський блокбастер «Месники: Війна нескінченності» могла увійти сцена, в якій маг Доктор Стрендж з'явився би в костюмі Залізної людини. І новий концепт-арт показує, як би він в ньому виглядав.

Читати далі...
10 січня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер супергеройського фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який вийшов учора, розкрив, як актор Юен МакГрегор виглядатиме в образі суперлиходія Чорна маска.

Читати далі...
4 травня 2019,  15:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь 11-річчя дебютного фільму MCU «Залізна людина» його зірка Роберт Дауні мол. поділився новим (і трішки спойлерним) відео зі зйомок блокбастера «Месники: Завершення», де він разом з акторами співає «Happy Birthday».

Читати далі...
2 травня 2019,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вмикайте музику групи AC/DC голосніше! Компанія Marvel Studios святкує 11 років з моменту прем'єри першого фільму свого мегауспішного кіновсесвіту «Залізна людина», який зняв режисер Джон Фавро.

Читати далі...
26 квітня 2019,  15:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу блокбастера «Месники: Завершення» в американський та світовий прокати актор Роберт Дауні мол. поділився новим закулісним знімком зі зворушливим підписом.

Читати далі...
11 квітня 2019,  02:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув офіційний український трейлер очікуваного рімейка від студії Disney «Король Лев», який зняв режисер «Залізної людини» і «Книги джунглів» Джон Фавро.

Новий трейлер, на відміну від тизер-трейлера, який вийшов в листопаді минулого року, показує Сімбу (зірка фантастики «Соло» Дональд Гловер) в дитинстві та в дорослому віці, а також представляє головного лиходія Шрама (Чіветель Еджіофор), кохану Сімби Налу (Бейонсе) та нерозлучних друзів Тімона (Біллі Айкнер) й Пумбу (Сет Роген), щоправда, останніх ми бачимо в трейлері тільки здалеку.

В український прокат «Король Лев» прибуде влітку, 18 липня.

21 лютого 2019,  01:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергероїня Капітан Марвел приєднається до Месників у фільмі «Месники: Завершення», про що нам нагадує свіжий ТБ-ролик її сольного екшену.

Відео показує моменти становлення трьох Месників і нагадує нам, що «деякі герої будують себе самі», як Залізна людина (Роберт Дауні мол.), «деяких створюють люди», як Капітана Америка (Кріс Еванс), а «деякі народжуються героями», як Тор (Кріс Гемсворт). Після чого на екрані з'являється нова супергероїня Керол Денверс (Брі Ларсон), відома як Капітан Марвел, і нам показують нові кадри її аварії, після якої вона отримала свої суперздібності.

Дивіться також нову фічуретку екшену «Капітан Марвел», яка розповідає про тренування та трюки. У кіно з 7 березня.

Прем'єра блокбастера «Месники: Завершення» відбудеться 25 квітня.

29 грудня 2018,  20:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Керол Денверс піднімається все вище і вище прямо у відкритий космос в третьому офіційному ТБ-ролику супергеройського фільму від Marvel Studios «Капітан Марвел».

Земна пілот Керол Денверс (Брі Ларсон) стикається з іншопланетною расою крі, представники якої рятують їй життя і за допомогою своєї крові роблять її однією зі своїх. Через роки вона повертається на Землю, щоб зупинити міжпланетну війну, що насувається, зустрічає в ході своєї місії майбутнього директора Щ.И.Т.а Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), у якого ще поки на місці обидва ока, і говорить йому в новому ТБ-ролику, що «щось в її минулому є ключем до нинішніх подій».

Щоб прийти у форму Капітана Марвел, Брі Ларсон напружено займалася в спортзалі під музику улюбленої групи Залізної людини AC/DC.

Фільм «Капітан Марвел» вийде на великі екрани весною, 7 березня.

11 серпня 2018,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios продовжує відзначати 10-річчя своєї мегапопулярної супергеройської франшизи, яка почалася в 2008 році з «Залізної людини».

У новій фичуретці блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Роберт Дауні мол. відзначає, що це була «декада науки і чудес» і «5 або 6 років тому ми навіть не чули про те, що таке кінематографічний всесвіт». Том Гіддлстон називає MCU «видатним досягненням», Бенедикт Камбербетч говорить, що «круто просто бути частиною цього», а Том Голланд вважає, що на постері «Месники: Війна нескінченності» немає вільного місця, і «кожен заслуговує там бути». Після Марк Руффало додає, що актори MCU є «напрочуд скромною групою людей, з якими легко працювати», оскільки всі вони «командні гравці».

Разом з фрагментами закулісних інтерв'ю відео показує кумедні моменти зі зйомок різних фільмів киновсесвіту, включаючи також перші «Месники», «Вартові Галактики» і «Чорну пантеру».

На Blu-ray супергеройський екшен братів Руссо виходить 14 серпня.

13 квітня 2018,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер компанія Marvel поділилася ретроспективним ТБ-роликом супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності», який згадує фільми MCU від «Залізної людини» до «Чорної пантери».

У 2018 році Кіновсесвіт Marvel святкує своє 10-річчя, за яке на екрани вийшло 18 фільмів про самих різних супергероїв. І даний ТБ-ролик мигцем показує їх усіх в різні періоди таймлайна MCU. Також тут з'являється Танос (Джош Бролін), який надягає Рукавичку Нескінченності в колі Чорного ордена, а в кінці є багато вибухів.

Дивіться небезпечний ТБ-ролик «Месники: Війна нескінченності», де Танос клацає пальцями. У кіно з 26 квітня.

22 лютого 2018,  00:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Залізної людини» Роберт Дауні мол. задає кілька питань Чедвіку Боузману в новому промо-ролику супергеройської картини «Чорна пантера».

У фільмі «Перший месник: Протистояння» Чорна пантера виступав на стороні Залізної людини, так що тут Дауні мол. і Боузман виступають давніми бойовими товаришами. Виконавець ролі Тоні Старка просить розповісти Боузмана про особливості країни його супергероя Ваканди, де знаходяться величезні поклади цінного металу вібранія, і називає його «правильною людиною для цієї роботи».

Дивіться нову фічуретку «Чорної пантери», яка присвячена міфології африканського супергероя. Купуйте квитки на сеанси «Чорної пантери» на нашому сайті.