Маленькі люди на великому ліжку (2018)

Лондон. Початок століття. Місто традицій, деякі з них не втратили значення і до сих пір. Так, наприклад, будь-яка подружня пара, яка прожила разом чотири роки і, що не має дітей, має право за певну оплату запросити Державного чоловіка для надання практичної допомоги у настільки важкій та делікатній справі.

Якась місіс Дороті Кембл, до речі, вельми богобоязненнная особа, з острахом та смиренням чекала Державного чоловіка. Її чоловік містер Кембл, втративши остаточну надію побачити спадкоємця, рішуче запропонував дружині викликати додому Державного чоловіка. В цей же час відомий англійський фотограф Девід Лінч отримав чергове замовлення: створення численних фотографій на дому. Його чекає Барбара, у якій єдина пристрасть – вона любить фотографуватися.

І, як ви розумієте, наші герої переплутали квартири. Державний чоловік прийшов до любительки фотографуватися, а Фотограф – до жінки, яка чекає на Державного чоловіка.

Захоплююча ексцентрична ретро-комедія у одній дії. Джаз, чарльстон, відеопроекція, танці та костюми початку епохи...

50%
0
50%
0

Жанр: спектакль

Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Маленькі люди на великому ліжку». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Маленькі люди на великому ліжку»

Написати коментар...
Написати коментар...

Маленькі люди на великому ліжку, фільм 2018
Жанри: спектакль