Новини фільмів про (2019)

13 квітня 2022,  22:00 | Новини фільмів

Поки кінотеатри у більшості міст України не працюють через війну, пропонуємо вам відволіктися від новин та перевести подих за допомогою хітових фільмів від Netflix за участю топових голлівудських акторів, які вміють піднімати настрій.

Читати далі...
20 липня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті стримінгова платформа Netflix оприлюднила рейтинг своїх найпопулярніших фільмів, який очолив екшен «Евакуація» з Крісом Гемсвортом в головній ролі, що вийшов на екрани під час карантину.

Читати далі...
6 квітня 2020,  22:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Рейнольдс оголосив, що прем'єра його науково-фантастичного екшену «Персонаж» тепер відбудеться 11 грудня.

Читати далі...
9 грудня 2019,  19:45 | Новини фільмів

Це буде гаряче! Зірка фільмів «Дедпул» і «Детектив Пікачу» Раян Рейнольдс вербує команду відважних агентів у фінальному трейлері гостросюжетного бойовика Майкла Бея «6 Underground».

Головним героєм «6 Underground» («Шестеро поза законом») виступає задумливий, красивий і саркастичний чоловік з позивним Перший (Рейнольдс), який присягнувся перетворити свій біль на інструмент і з його допомогою змінити цей світ на краще. Він знаходить п'ятеро таких же сміливих і безбашенних агентів, яких грають Мелані Лоран, Адріа Архона, Бен Гарді, Корі Гоукінс та Мануель Рульфо, і разом вони ловлять найгірших поганців.

До прем'єри екшену «6 Underground» на Netflix залишилося всього декілька днів — вона відбудеться вже у цю п'ятницю, 13 грудня.

15 листопада 2019,  15:12 | Новини фільмів

Раян Рейнольдс поділився новим божевільним трейлером пригодницького бойовика «6 Underground», який обіцяє стати «найбільш майклбейським фільмом» у фільмографії режисера Майкла Бея.

Фільм «6 Underground» («Шестеро поза законом»), який написали сценаристи «Дедпула» і «Зомбіленда» Ретт Різ та Пол Вернік, розповість про групу найманців під керівництвом Першого (Рейнольдс), задумливого, красивого і саркастичного чоловіка, який присягнувся перетворити свій біль на інструмент та з його допомогою змінити цей світ на краще. У другому трейлері Перший і його команда приймають участь у погоні з поганими хлопцями мальовничими старими вуличках Італії, намагаючись при цьому не знищити знамениті предмети мистецтва.

Прем'єра «6 Underground» на Netflix відбудеться через місяць, 13 грудня.

5 жовтня 2019,  23:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні Інтернет підірвали трейлери супергеройського екшену від DC «Хижі пташки», науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум», шпигунського приквела «Кінгс Мен», мультфільмів «Крижане серце 2» і «Шпигуни під прикриттям» та екшену Майкла Бея «6 Underground», в якому запалює Раян Рейнольдс.

Читати далі...
1 жовтня 2019,  18:54 | Новини фільмів

Хочете побачити, що виходить, якщо помістити зірку «Дедпула» Раяна Рейнольдса у вибуховий світ Майкла Бея? Тоді сміливіше вмикайте офіційний трейлер гостросюжетного екшену «6 Underground».

Згідно з описом, Бей представляє оду великому італійському неореалісту Федеріко Фелліні, але з швидкими машинами, божевільним екшеном, екзотичними локаціями і професійно гарними людьми там, де, по ідеї, повинна бути поствоєнна Італія. Фільм «6 Underground» розповість про групу найманців під керівництвом Першого (Рейнольдс), задумливого, красивого і саркастичного чоловіка, який присягнувся перетворити свій біль на інструмент і з його допомогою змінити цей світ на краще.

Разом з Рейнольдсом у шаленому бойовику Бея «6 Underground» знялися Адріа Архона, Мелані Лоран, Бен Гарді, Дейв Франко, Корі Гоукінс і Мануель Рульфо. Його прем'єра на стримінговій платформі Netflix відбудеться 13 грудня.

24 листопада 2018,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Мануель Рульфо поділився новим знімком зі знімального майданчика бойовика «6 Underground», на якому він стоїть, обійнявшись з Раяном Рейнольдсом.

Читати далі...
20 вересня 2018,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс поділився крутим відео зі знімального майданчика нового фільму Майкла Бея «6 Underground», де він базікає на тлі вибухів.

Рейнольдс вперше знімається у Бея, і в закулісному відео, яке актор опублікував у середу в своєму Instagram, він розповідає про те, як чудово працювати з режисером «Трансформерів». Зокрема він насолоджується «тишею» та «спокійними моментами» на зйомках, і як тільки він це говорить, на задньому плані на величезній швидкості починають вибухати і літати машини.

Згідно геомітці в пості, зйомки фільму «6 Underground» проходять зараз у Флоренції, Італія. Прем'єра нового екшену Бея відбудеться у 2019 році на Netflix.