Новини про фільм (2019)

8 квітня 2019,  19:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня з'явився третій трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показав довгоочікуване возз'єднання Тоні і Кепа, а також вийшли український тизер-трейлер фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, трейлер українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», смішний дубльований ТБ-ролик екшену «Шазам!» і новий загадковий тизер 8 сезону серіалу «Гра престолів», який натякає на смерть багатьох персонажів.

Читати далі...
5 квітня 2019,  13:43 | Оновлення

У мережі з'явився український трейлер французької драматичної комедії «Танцюй серцем», головні ролі в якій зіграли Райан Бенсетті, Фіорелла Кампанелла та Гійом де Тонкедек.

Джозеф – танцюрист, яки пристрасно захоплений хіп-хопом. Одного разу він вирішує спробувати щастя в Парижі. Разом зі своєю подругою Еммою і кращим другом Карімом приєднується до паризької команди, відомого брейк-дансера, з метою перемогти міжнародному конкурсі хіп-хопу. Але все йде зовсім не так, як очікував Джозеф. Попереду його чекає зрада близьких людей і несподіваний поворот в його кар'єрі. Він відкриє для себе світ класичного танцю і зустріне прекрасну балерину Хлою.

Прем'єра фільму «Танцюй серцем» в Україні відбудеться 16 травня.