Оновлення (2019)

12 лютого 2019,  17:33 | Оновлення

У мережі з'явився другий трейлер комедії «Продюсер» з Олексієм Дурнєвим, Дашею Астаф'євою та Мішель Андраде у головних ролях.

Це історія продюсера (Олексій Дурнєв), який "впіймав зірку". Він витрачає неймовірні кошти на розкішні вечірки і в той час, коли йому потрібно виділити кошти на новий фільм, його гаманець опиняється порожній. За лічені години продюсер повинен знайти кругленьку суму на зйомки стрічки і довести її на знімальний майданчик за містом. По дорозі до місця призначення з ним трапляються кумедні і дуже курйозні ситуації, які різко змінюють хід всіх дій.

Дивіться фільм «Продюсер» у кінотеатрах України з 14 лютого.

15 січня 2019,  12:00 | Оновлення

Рівно за місяць – прем'єра фільму «Продюсер». Саме 14 лютого глядачі зможуть вперше оцінити цю українську пригодницьку комедію в кінотеатрах країни.

А сьогодні вперше презентовано офіційний постер «Продюсера», що влучно передає настрій фільму. Тут – всі основні зірки стрічки, які є справжніми народними улюбленцями різних поколінь та аудиторій.

Читати далі...
11 жовтня 2018,  16:46 | Оновлення

Представляємо тизер-трейлер комедійного фільму «Продюсер» від режисера Сергія Вейна.

У центрі сюжету фільму – самовпевнений та самозакоханий кінопродюсер. Його чекають дивовижні пригоди, погоні, перестрілки та курйозні ситуації, які приведуть героя до абсолютно несподіваного фіналу.

У комедії головні ролі грають Павло Зібров, Вася Кіт, Мішель Андраде, Олексій Дурнєв та багато інших харизматичних персонажів.

У кінотеатрах України фільм «Продюсер» можна буде подивитися з 14 лютого 2019 року.