Новини про фільм (2018)

29 серпня 2019,  21:09 | Новини фільмів

На честь Дня незалежності Спілка кінокритиків України оголосила десятку найкращих українських фільмів останніх 10 років, куди увійшло 3 фільми режисера Сергія Лозниці і 2 фільми жінок-режисерів Кіри Муратової та Марини Степанської.

Читати далі...
1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...
25 вересня 2018,  19:38 | Оновлення

Друзі, ось і трейлер військової трагікомедії «Донбас» від українського режисера Сергія Лозниці.

Сценарій фільму заснований на документальних матеріалах і розповідає про події, які відбувалися на сході України. У центрі уваги – люди, вимушені пристосовуватися до життя в умовах, коли розпадаються інститути влади, сімейні та професійні зв'язки. Де межа між фактом та вимислом? Чи можливо зберегти здоровий глузд і людську гідність у таких умовах? За основу сценарію Лозніця взяв документальні матеріали з аматорських роликів на YouTube, зняті на території підконтрольної незаконних збройних формувань.

Українська прем'єра фільму «Донбас» відбудеться 18 жовтня.