Новини фільмів про (2022)

2 листопада 2023,  14:05 | Новини фільмів

Повідомляється, що на свій новий супергеройський блокбастер «Марвели» компанії Marvel Studios та Disney витратили 250 мільйонів доларів. Як гадаєте, це багато чи мало для кінокоміксу MCU?

Читати далі...
25 серпня 2023,  17:43 | Новини фільмів

Платформа Netflix опублікувала в мережі перший постер очікуваного фільму Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», головну роль в якій виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. І на цьому постері він трохи схожий на свого мага-супергероя Доктора Стренджа.

Читати далі...
25 грудня 2022,  07:40 | Новини фільмів

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читати далі...
18 червня 2022,  19:50 | Новини фільмів

Let's dance! Сюжет нового супергеройського фільму від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» є дуже драматичним, але за лаштунками, як показує нове відео, його актори встигали знатно повеселитися. І потанцювати у перервах між дублями.

Читати далі...
11 червня 2022,  20:03 | Новини фільмів

Кінокомікс «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» представив нову супергеройську команду з іншого всесвіту під назвою Ілюмінати, куди увійшли як нові, так і вже знайомі нам персонажі, вірніше, їхні альтернативні версії. Давайте познайомимося з ними ближче.

Читати далі...
10 червня 2022,  12:34 | Новини фільмів

Нарешті в український прокат вийшов очікуваний супергеройський екшен від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», наприкінці якого традиційно присутні дві сцени після титрів. Що ж цікавого вони повідомляють?

Читати далі...
31 травня 2022,  19:45 | Новини фільмів

Кіномани, тримайтеся! У перший місяць літа на нас чекає аж 17 кінопрем'єр, серед яких очікувані блокбастери «Топ Ґан: Меверік», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Світ Юрського періоду 3: Домініон», мультфільми для всієї родини «Поганці», «Я — панда» та «Попелюшка й таємниця чарівного каменю», а також нові екшени з Ліамом Нісоном та Брюсом Віллісом.

Читати далі...
18 травня 2022,  13:03 | Новини фільмів

Актриса Шарліз Терон поділилася у соцмережах ексклюзивними фотографіями зі зйомок супергеройського екшену «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», де вона з'явилася в образі могутньої чарівниці Клеї Стрендж.

Читати далі...
16 травня 2022,  17:10 | Новини фільмів

Ексклюзивний фрагмент супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» показує, як Доктор Стрендж подорожує крізь різні всесвіти з новою супергероїнею MCU Амерікою Чавес.

Читати далі...
11 травня 2022,  17:00 | Новини фільмів

Поки ми терпляче чекаємо на прем'єру блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», в мережу просочилася інформація про те, що в новій пригоді Доктора Стренджа з'явиться сама Шарліз Терон. Обережно, спойлери.

Читати далі...
6 травня 2022,  19:16 | Новини фільмів

Дивіться нові трейлери очікуваних супергеройських блокбастерів від Marvel «Тор: Любов і грім», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Морбіус», нового розділу Поттеріани «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3», піксарівського мультфільму «Базз Рятівник», а також нових українських фільмів.

Читати далі...
5 травня 2022,  16:34 | Новини фільмів

Мультивсесвіт божевілля чекає! Фінальний трейлер супергеройського екшену «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», яким сьогодні на честь світової прем'єри поділилася студія Marvel, згадує непростий шлях Доктора Стренджа та Багряної відьми до їхньої спільної пригоди, а також показує багато нових моментів.

Читати далі...
2 травня 2022,  19:35 | Новини фільмів

У зв'язку з повномасштабною війною, яку на території України розв'язала росія, кінотеатри деякий час не працювали, але вже починають відкриватися там, де це можливо, аби підтримати економіку та бойовий дух українців. І деякі дуже очікувані блокбастери вже отримали нові дати прем'єр в українському прокаті.

Читати далі...
2 травня 2022,  18:22 | Новини фільмів

Як думаєте, за 15 секунд можна встигнути багато? Як мінімум розкрити кілька дуже цікавих деталей про майбутній супергеройський блокбастер «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», як показує його новий ТБ-ролик.

Читати далі...
28 квітня 2022,  23:10 | Новини фільмів

Представляємо ексклюзивний фрагмент супергеройського блокбастера від Marvel Studios і Disney «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», в якому на головного героя у втіленні номінанта на премію «Оскар» Бенедикта Камбербетча чекає поєдинок з демонічною сутністю Гаргантос.

Читати далі...