Розетта / Політ фантазії (2015)

Розетта / Політ фантазії
Трейлер Розетта / Політ фантазії
50%
0
50%
0

Розетта. Відкриття завдовжки у життя

Фільм присвячений одній з найвидатніших подій в сфері освоєння космосу людиною, до якого причетний знаменитий українець, вчений Клим Чурюмов, першовідкривач комети Чурюмова-Герасименко.

Завдяки його відкриттю, стала можливою безпрецедентна в історії людства місія "Розетта", в ході якої на комету Чурюмова-Герасименко вдалося посадити космічний апарат. Завдяки цій міжнародній місії були отримані унікальні наукові дані, а подія увійшла в десятку найвидатніших досягнень людства за останню сотню років. Вперше в повнокупольній візулізаціі з використанням фото- і відео-матеріалів, отриманих в ході проекту, ви станете свідком основних подій безпрецедентною космічної місії!

Політ Фантазії

22 лютого 2013 року австрієць Фелікс Баумгартнер зробив неймовірне - стрибок із стратосфери. Він стрибнув з парашутом з висоти 39 кілометрів і у вільному польоті досяг надзвукової швидкості, поставивши кілька світових рекордів. За стрибком Баумгартнера в світі стежило онлайн більше 8 мільйонів чоловік! Після стрибка Фелікс сказав - «Я просто не міг усвідомити, наскільки швидко я падаю!»

Вікові обмеження: в Україні 6+
Країни: Україна, Росія

Відео матеріали «Розетта / Політ фантазії»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Розетта / Політ фантазії». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Розетта / Політ фантазії»

Написати коментар...
Написати коментар...

Розетта / Політ фантазії, фільм 2015
Україна, Росія