Новини про фільм (2019)

27 червня 2020,  18:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney готує спін-офф своєї популярної франшизи «Пірати Карибського моря», головну роль в якому виконає зірка супергеройських екшенів «Загін самогубців» та «Хижі пташки» Марго Роббі.

Читати далі...
1 червня 2020,  19:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після гучного успіху фільму «Веном» студія Sony Pictures вирішила створити свій супергеройський всесвіт навколо персонажів з коміксів про Людину-павука, і на черзі виявилася адаптація пригод Мадам Павутини.

Читати далі...
11 травня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix зняв адаптацію коміксів «Стара гвардія», головну роль в якій виконує лауреатка премії «Оскар» Шарліз Терон.

Читати далі...
10 квітня 2020,  21:49 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon збирається зняти серіал за мотивами роману письменниці Джанель Браун «Гарні речі», головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Ніколь Кідман.

Читати далі...
9 березня 2020,  16:52 | Новини серіалів

Життя героїні у втіленні зірки оскароносного фільму «Сенсація» Ніколь Кідман перевертається з ніг на голову в новому тизер-трейлері драматичного міні-серіалу «Відіграти назад» від HBO.

Новий серіал від творця хітової багатосерійної драми «Велика маленька брехня» Девіда Е. Келлі буде екранізацією бестселера американської письменниці Жан Ханфф Корелітц «You Should Have Known» («Ти повинна була знати»). Вона розповість про Грейс і Джонатана Фрейзерів (Ніколь Кідман і Г'ю Грант), які живуть життям своєї мрії. Але за один вечір їхній світ перевертається: жахлива смерть стає причиною черги жахливих відкриттів. Опинившись в центрі публічного скандалу, Грейс повинна побудувати своє життя для себе, свого сина (Ноа Джуп) і своєї родини.

Для Кідман це буде перша роль на телебаченні з часів закінчення тієї самої «Великої маленької брехні». Прем'єра першої серії драми «Відіграти назад» відбудеться через два місяці, 10 травня.

6 березня 2020,  18:39 | Новини зірок

Ми звикли бачити зірку екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» Марго Роббі з битою чи молотком в руках, а в новому рекламному ролику аромату Gabrielle Essence від Chanel вона постає в ангельському образі.

Відео, створене в білих і бежевих тонах, показує Роббі в білій сукні з ніжним макіяжем та зібраним за потилиці волоссям. Актриса танцює на платформі під хіт Бейонсе «Halo», поки знизу на неї дме повітря, змушуючи вбрання розвиватися в химерних повітряних формах. Режисером даного ролика виступив Нік Найт, який зняв знаменитий кліп Леді Гаги «Born This Way».

Ви також можете застати Роббі в кінотеатрах в біографічній драмі «Сенсація», за гру в якій вона була номінована на «Оскар».

3 березня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Блейк Лайвлі поділилася парочкою нових закулісних фотографій з гримерного трейлера свого останнього фільму «Ритм-секція», де вона багато разів змінює свій образ.

Читати далі...
15 лютого 2020,  01:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжі фотографії зі зйомок супергеройського екшену «Загін самогубців 2» розкривають новий незвичний наряд нашої улюбленої Харлі Квін.

Читати далі...
14 лютого 2020,  20:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося емоційний виступ Марго Роббі в новому фрагменті біографічного фільму Джея Роуча «Сенсація», за гру в якому вона була номінована на премії «Оскар» та «Золотий глобус».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Сенсація»
Коли жінки каналу Fox News заговорили
13 лютого 2020,  02:38 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі знаємо про скандал з Гарві Вайнштейном, який вибухнув в жовтні 2017 року, коли найвпливовішого продюсера Голлівуду публічно звинуватили в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях 80 жінок. Але цих відважних одкровень могло б і не статися, якби в липні 2016 року група жінок телеканалу Fox News не набралася хоробрості і не ризикнула своєю роботою і кар'єрою, щоб розповісти жахливу правду про іншого тирана – керівника каналу Роджера Айлза. Так вибухнув скандал, який став основою біографічного фільму «Сенсація», що на вихідних отримав 1 премію «Оскар».

Читати далі...
10 лютого 2020,  17:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Завдяки неймовірному гриму, який змінив до невпізнанності актрис Шарліз Терон і Ніколь Кідман, драматичний фільм «Сенсація» отримав минулої ночі премію «Оскар».

Читати далі...
10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
30 січня 2020,  16:12 | Новини фільмів

Дівчата, ви готові до емансипації? Тоді швидше вмикайте новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» з приголомшливою Марго Роббі в головній ролі.

Читати далі...
28 січня 2020,  00:39 | Новини фільмів

У кожного є свої потаємні фантазії. І новий трейлер фільму жахів «Острів фантазій» показує, що часом краще не бажати їхнього здійснення.

Нова кінокартина режисера горора «Правда або дія» Джеффа Водлоу, натхненна хітовим серіалом 1970-х «Острів фантазій», показує, як Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен потрапляють на розкішний курорт Майкла Пеньї, де всі їхні заповітні бажання можуть стати реальністю. Гості вважають, що все це просто реалістичні голограми, але незабаром розуміють, що на острові відбуваються жахливі речі, і тепер їм доведеться битися, щоб не стати обідом для монстрів.

Відправитися на «Острів фантазій» разом з Гейл та іншими ви зможете з 13 лютого. У той же день відбудуться прем'єри таких очікуваних фільмів, як «Сенсація», «Їжак Сонік», «Так близько до горизонту» і «Кінгс Мен».

25 січня 2020,  01:44 | Новини серіалів

Телеканал HBO і творець хітового серіалу «Велика маленька брехня» Девід Е. Келлі представляють новий інтригуючий серіал під назвою «Відіграти назад», в якому головну героїню втілює Ніколь Кідман.

«Відіграти назад» буде екранізацією бестселера американської письменниці Жан Ханфф Корелітц «You Should Have Known» («Ти повинна була знати»), який розповідає про успішну терапевтку на ім'я Грейс Сакс (Кідман). Вона живе життям своєї мрії і готується до виходу своєї книги, але одного разу світ Грейс перевертається, коли її чоловік Джонатан (володар премії «Золотий глобус» Г'ю Грант) безслідно зникає, а перед нею постають жахливі одкровення про нього.

У кінці трейлер повідомляє, що прем'єра серіалу «Відіграти назад» очікується у травні. А в лютому Кідман можна буде побачити в кінотеатрах в драматичному фільмі «Сенсація», який претендує на 3 премії «Оскар».