Новини про фільм (2019)

Рецензія на фільм «Кохання з другого погляду»
Як знову закохати в себе свою дружину
25 вересня 2019,  02:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Десять років тому незграбний ботан-мрійник Рафаель навчався в коледжі і витав на парах у хмарах, придумуючи свою велику історію про відважного героя Золтана. Але він ніяк не міг завершити свій роман, оскільки знав, що його герою чогось не вистачає. І раптом одним магічним вечором, блукаючи коридорами коледжу, Раф чує чарівну гру на піаніно, зустрічає сором'язливу студентку Олівію, яка на ньому грала, і розуміє, що він і Золтан знайшли свій відсутній фрагмент – кохану дівчину, заради якої можна гори перевернути. Олівія надихає його, і тепер Раф є успішним автором бестселерів про Золтана. Але куди поділося їхнє спільне щастя і як його повернути?

Читати далі...
16 серпня 2019,  17:11 | Новини фільмів

Головний герой потрапляє до паралельного світу, де він знову є невдахою, в офіційному українському трейлері французько-бельгійської романтичної комедії «Кохання з другого погляду», яку зняв режисер фільму «2+1» Юго Желен.

Рафаель (Франсуа Сівіль) колись був боязким студентом, який соромився дати комусь почитати свої романи. Коли він зустрів Олівію (Жозефін Жапі), його життя змінилося. Закохані одружилися, а кохання дало Рафаелеві силу та впевненість, тож тепер він знаний письменник, чиї фото регулярно прикрашають сторінки популярних видань. Та одного ранку життя перевернулося – хлопець прокинувся у світі, де він з Олівією навіть не знайомий. Він той самий невпевнений у собі письменник-невдаха, який працює шкільним вчителем. Натомість Олівія – всесвітньовідома піаністка, яка збирається заміж за свого продюсера. Рафаль будь якою ціною хоче повернути своє щастя та кохання всього свого життя. Однак ніхто, крім нього самого, не вірить у дивовижну історію вигадника.

В український прокат «Кохання з другого погляду» вийде 26 вересня.