Оновлення (2018)

28 вересня 2018,  12:38 | Оновлення

Презентуємо офіційний трейлер романтичної комедії «DZIDZIO Перший раз».

Дзідзьо (Михайло Хома) спізнюється на літак до Португалії, де на нього чекала мама та знайомство з дівчиною Зоряною, яку вона йому і підшукала. Мама так розгнівана легковажністю сина, що виганяє його зі своєї міської квартири та відправляє у дідову хату.

У селі Дзідзьо починає життя із дуже делікатної для себе ситуації. Його друг та сусід Бодя Павук (Сергій Либа) починає розважати Дзідзя у свій брутальний спосіб. Але у чоловічий тандем втручається тендітна дівчина із дивним ім'ям Квітка (Анна Тихомирова). Пристрасті розпалюються, емоції вирують, інтриги посилюються. Яким буде перший раз Дзідзя?

В кінотеатрах України фільм «DZIDZIO Перший раз» можна буде подивитися з 25 жовтня.

20 липня 2018,  15:36 | Оновлення

Представляємо другий офіційний тизер-трейлер фільму «DZIDZIO Перший раз».

На відео головний герой комедійної стрічки – Дзідзьо (Михайло Хома) намагається вирішити певну делікатну проблему. На прийомі у лікаря йому доведеться відповісти на незручні питання. Дзідзьо змушений сказати правду. Що за секрет він так ретельно приховує і чого здивувався лікар? 
Всі інтимні таємниці зможемо побачити у життєвій комедії «DZIDZIO Перший раз» з 25 жовтня у кінотеатрах України.

26 квітня 2018,  11:50 | Оновлення

Дзідзьо презентував тизер свого нового фільму під назвою «DZIDZIO Перший раз».

Дзідзьо, в душі – великий артист і наївна дитина, все своє життя приховує один малесенький секрет, який переростає у величезну проблему. Цього разу ні найкраща мама, ні його крутий друг не зможуть йому допомогти. Бо таку делікатну справу Дзідзьо має вирішити в перший раз і дуже-е-е обережно.

Українська прем'єра відбудеться 25 жовтня.